• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Maski’den Yeni Bir İşlem Kolaylığı Daha

Maski’den Yeni Bir İşlem Kolaylığı Daha
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların 7/24 nakit ya da kredi kartıyla su faturası ödeme ve kartlı su sayaçlarına dolum yapabilmeleri için yeni bir işlem kolaylığı sunarak Manisa merkezde 5 noktada ve 8 ilçede ‘Sumatik’ cihazlarını hizmete kazandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların 7/24 nakit ya da kredi kartıyla su faturası ödeme ve kartlı su sayaçlarına dolum yapabilmeleri için yeni bir işlem kolaylığı sunarak Manisa merkezde 5 noktada ve 8 ilçede ‘Sumatik’ cihazlarını hizmete kazandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, su abonelerine işlem kolaylığı sağlamak amacıyla yürüttüğü uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. MASKİ, vatandaşın 7/24 işlem yapabilmesi için 14 adet ‘Sumatik’ cihazını hizmete kazandırdı. Manisa merkezde MASKİ hizmet binası girişi, MASKİ Yarhasanlar Şubesi, Magnesia AVM, Kentpark ve Emekliler Parkı’yla birlikte 8 ilçede hem nakit hem de kredi kartıyla işlem yapılabilen ödeme cihazlarının montajını gerçekleştirdi ve devreye aldı.

SAYI GİDEREK ARTIYOR

Fatura ödeme ve sayaç kartı dolumunun yanı sıra avans bakiye yükleme imkanı da sunan ‘Sumatik’ler; Gölmarmara, Saruhanlı, Akhisar, Ahmetli, Alaşehir, Sarıgöl, Demirci ve Gördes’teki ilçe koordinasyon merkezlerinde hizmete sunuldu. Akhisar ilçesi Tahir Ün Caddesi’nde ikinci cihazı da kullanıma sunan MASKİ, büyük ilçelerde ihtiyaç durumuna göre birden fazla cihazın montajını gerçekleştirecek.

20 MANİSA KART DOLUM NOKTASINDAN ÖDEME YAPMA İMKANI

Ödeme noktalarının sayısını hızla arttırarak Manisalı vatandaşların günlük yaşamlarında sıklıkla kullandıkları bölgelerde rahatça işlem yapabilmelerini amaçlayan MASKİ, MANULAŞ A.Ş. ile yapılan anlaşmayla il genelindeki 20 Manisa Kart dolum noktasında fatura ödeme ve ön ödemeli su sayaç kartlarına bakiye yüklemesi yapılabiliyor. İlerleyen günlerde bu sayının 200’e çıkarılması planlanıyor.

MAHALLELERE ‘MASKİ PRATİK’LER GELİYOR

MASKİ ayrıca, ön ödemeli su sayacı kullanan abonelerin internet üzerinden yapılan bakiye ve avans yüklemelerinin kartlara aktarımını sağlayan ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını da beldeden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerinde ve akıllı sayaç kullanımının yaygın olduğu büyük mahallelerde hayata geçirmek için çalışmalarına başladı. 100 adet ‘MASKİ Pratik’ bu noktalarda hizmete sunularak vatandaşların işlem yapmak için mahallelerden ilçe merkezine gelmesine gerek kalmayacak.

ATM’LERDEN ÖDEME KOLAYLIĞI YOLDA

MASKİ Genel Müdürlüğü, abonelerin daha çok noktada ve günün her saati ödeme yapabilmelerini sağlamak amacıyla kolları sıvadı. Fizibilite ve saha çalışmalarının sonuçlanmasıyla birlikte, 17 ilçede anlaşmalı bankaya ait ATM’lerden fatura ödemesi ve kartlı sayaçlar için bakiye yüklemesi yapılabilecek.

“ÇOK OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ, VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN”

Mahallelerine yerleştirilen ‘Sumatik’ cihazlarıyla ilgili vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten mahalle muhtarları memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan, “Bu yeni ödeme cihazının mahalle içerisinde bulunması çok iyi oldu. Vatandaşlar bir yürüyüş mesafesinde işlerini halledebiliyorlar. Akşam markete giderken ya da işten eve dönerken kolaylıkla işlem yapabiliyoruz. Hem para hem de kredi kartı geçmesi de çok büyük avantaj. Konum olarak da AVM girişi çok uygun bir yer. Mahalle dışından insanların da yoğun olarak kullandıkları bir güzergah. Sayılarının daha da arttırılmasını istiyoruz. Bu güzel hizmet için MASKİ’ye çok teşekkür ederiz”

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Basri Bilici, “Bu cihazlar koyulmadan önce vatandaşlardan konu hakkında çok sayıda soru geliyordu. Şimdi bu cihazlar, büyük bir kolaylık sağladı. Mesafe kat etmeden, sıra beklemeden rahatlıkla işlemlerini halledebiliyoruz. En güzel hizmet yapıldı diyebilirim. Özellikle yaşı biraz daha ilerlemiş vatandaşlarımız için iyi oldu. Akşamları ya da hafta sonu Kentpark’a yürüyüşe gelenler işlerini de buradaki cihazlardan yapıyorlar. Acil durumlarda yakında bir ödeme noktası bulunması çok faydalı. Aynı şekilde çalışanlar için de büyük kolaylık. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız çalışıyor, hizmetler geliyor. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun Bey’e de teşekkür ediyoruz. Vatandaş çalışanı görüyor. Hizmet verenin her zaman yanındayız”  

Sakarya Mahalle Muhtarı Orhan Oktay, “Çok güzel bir hizmet olmuş. Hemen yakınlarda böyle bir cihazın bulunması herkes için büyük rahatlık. Büyükşehir Belediyemiz de, MASKİ de Manisa’nın her yerinde gerçekten güzel işler yapıyor. Böyle faydalı ve değerli çalışmalar için teşekkürlerimizi sunuyoruz” / EGE HABER GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894