• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İzmir 21 °C

McDonald’s’ın Türkiye’deki 258’inci restoranı İzmir'de açıldı.

McDonald’s’ın Türkiye’deki 258’inci restoranı İzmir'de açıldı.
MCDONALD’S YENİ RESTORANLARLA TÜRKİYE’DEKİ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR: 258’İNCİ RESTORAN İZMİR’E

Hızlı servis sektörünün lideri McDonald’s Türkiye’deki büyümesini yeni restoran açılışlarıyla sürdürüyor. McDonald’s’ın Türkiye’deki 258’inci ve İzmir’deki 13’üncü restoranı Karşıyaka’da 7 Nisan tarihinde yapılan törenle hizmete başladı.

Türkiye’de 30 yılı geride bırakan ve hızlı servis restoran sektörünün lideri olan McDonald’s Türkiye’deki yatırımlarına yeni restoran açılışlarıyla hız kesmeden devam ediyor. İzmir Karşıyaka McDonald’s restoranı, McDonald’s Operasyon Direktörü Feliks Boynuinceoğlu katılımıyla gerçekleştirilen törenle kapılarını misafirlerine açtı.

İzmir’deki 13’üncü ve Türkiye’deki 258’inci restoran olan İzmir Karşıyaka 350 metrekare büyüklüğündeki alanı ve 25 çalışanıyla, haftanın 7 günü saat 10.00-22.00 arasında misafirlerine ‘McDonald’s gibisi yok’ dedirtecek.
Açılışta konuşmasında misafirlere iyi hissedecekleri anları sunmayı sistemin merkezine koyduklarını belirten McDonald’s Operasyon Direktörü Feliks Boynuinceoğlu: “Müşterilerimizin sağlığı, mutluluğu ve restoranlarımızda yaşadıkları deneyim bizim için her şeyden daha önemli. Müşteri odaklı bir yaklaşımla herkesin kendini iyi hissedeceği, iyi vakit geçireceği, günlük hayatın koşuşturmasından kaçacağı, neşeli ve dinamik bir restoran deneyimi sunmak için çalışıyoruz. İzmir Karşıyaka’daki yeni restoranımızın da kısa süre içerisinde İzmirliler’in yaşamlarında renkli bir mola yeri olacak.” dedi.

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894