• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İzmir 19 °C

Mehmet Akif Dönüyor Aliağa'da

Mehmet Akif Dönüyor Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde AK Parti Aliağa Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferini kutlama ve şehitlerimizi anma gecesi düzenledi. Gece'de tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in tek kişilik “Safahat” Mehmet Akif Dönüyor

Mehmet Akif dönüyor... Ya siz?

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde AK Parti Aliağa Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferini kutlama ve şehitlerimizi anma gecesi düzenledi. Gece'de tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in tek kişilik “Safahat” Mehmet Akif Dönüyor... Ya siz? Neredesiniz? Adlı oyunu sergilendi.

Uğur Uzunok tarafından yazılan, Hilali Hasanov'un yönettiği ve Ahmet Yenilmez'in sergilediği oyun izleyenler tarafından çok beğenildi ve salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Katılımın yoğun olduğu programa AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Evren Aydın ve yönetim kurulu üyesi Uğur Özcan, teşkilat üyelerinin yanı sıra vatandaşlar oyuna yoğun ilgi gösterdi.

Pek çok kişinin ayakta izlediği gecenin sonunda AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nabi Özlü “Biz gençler var oldukça şunu herkes bilmelidir ki; Ülkemizin ileriye doğru hızlı, güçlü ve azimli yürüyüşünü hiçbir düşman kesintiye uğratamayacak. Hiçbir hain plan biz gençleri yolumuzdan geri çeviremeyecektir.” dedi. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kırkpınar “Aliağa ilçemiz tarafından düzenlenen bu geceyi çok önemsiyoruz. Mehmet Akif Ersoy Milli Şairimiz olmasının yanı sıra AK Parti için önemli isimlerden biridir. AK Parti hareketinin mihenk taşlarından, fikirleriyle bu hareketin en önemli ilham kaynaklarındandır. Ayrıca Mehmet Akif Ersoy AK Gençler için ayrı bir öneme sahiptir. Hayalini kurduğu “Asım'ın Nesli” ne hayat vermeye çalışan o nesil olmak için gayret gösteren bir gençliğiz. Bu nedenle Aliağa ilçemizi yaptığı güzel programdan dolayı tebrik eder, bu tarz etkinliklerle tarih bilinci, şuuru oluşturup, manevi değerlerimize daha sıkı sarılmayı bir görev biliriz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894