• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İzmir 19 °C

Mehmet Ali Özüdoğru Kararlı

Mehmet Ali Özüdoğru Kararlı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, adaylık çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.
MEHMET ALİ ÖZÜDOĞRU: "ŞEHRİN İMKÂN VE POTANSİYELLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ"
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, adaylık çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.
 
İlk ziyaretini Müsiad İzmir Şubesi’ne yapan Özüdoğru’yu, Şube Başkanı Ümit Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İzmir’in büyük bir potansiyeli olduğunu söyleyen Özüdoğru, “Daha yaşanabilir bir kent için bu imkân ve potansiyelin iyi yönetilmesi gerekir. Biz bunu yapacağız. İzmir’de üretimi, ticareti, kültürü, turizmi, tarımı harekete geçireceğiz. Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli herşeyi yapacağız.  Şehri bir cazibe merkezi haline getirmek ve istihdamın önünü açmak için atılımlarda bulunacağız.” şeklinde konuştu.
 
Müsiad Şube Başkanı Ümit Ülkü de Özüdoğru’ya “Türkiye Araştırma Raporları 2013” adlı kitabı hediye etti. 
 
Mehmet Ali Özüdoğru ikinci ziyaretini Memur-Sen’e yaptı.  
Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Abdurrahim Şenocak ve yönetim kurulu üyelerinin ağırladığı Saadet Partisi Adayı Özüdoğru, sendikacılık yaptığı dönemde işçinin haklarını savunan taraftayken, Kemalpaşa’da belediye başkanı olunca para veren tarafa geçtiğini hatırlattı. O dönemde işçisine verdiği yüzde 125 zam ile Türkiye’de tek olduklarını ifade eden Özüdoğru, “Saadet Partisi, çalışma koşullarının ve ücretlerin sağlıklı yaşama imkânına ve insan onuruna yaraşır şekilde olmasına büyük önem vermektedir. Bizim parti programımızda işçi memur ayırımı yapılmadan, tüm kamu çalışanlarına toplu sözleşme ve grevli sendika kurma hakkı verilmesini sağlayan düzenlemeler bulunmaktadır. Herkese, hiçbir fark gözetilmeksizin, eşit çalışma karşılığında eşit ücret hakkı sağlanmasına da vurgu yapıyoruz” dedi. 
 
Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, program kapsamında Ensar Vakfı İzmir Şubesi Başkanı Mehmet Eker ile Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş’a da ziyarette bulundu.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894