• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İzmir 17 °C

Mehmet Günsür’den Suriyeli Çocuklara Destek

Mehmet Günsür’den Suriyeli Çocuklara Destek
MEHMET GÜNSÜR’DEN SURİYELİ ÇOCUKLARA DESTEK

Yaklaşık bir yıldır Vodafone Red reklamlarında oynayan ünlü aktör Mehmet Günsür, Türkiye Vodafone Vakfı’nın “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında Şanlıurfa’da Suriyeli çocuklar için düzenlenen kodlama eğitimlerine katıldı.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Günsür, “Suriyeli çocukların yalnız olmadığını göstermek için buradayım” dedi. Kendisi de üç çocuk babası olan Günsür, Suriyeli çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Vodafone Red’in reklam yüzü ünlü aktör Mehmet Günsür, Türkiye Vodafone Vakfı’nın Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli çocuklara yönelik düzenlediği kodlama eğitimine katıldı.

Vakfın geçen yıl Habitat işbirliğiyle başlattığı “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında yaşları 7-14 arası değişen Suriyeli çocuklara programlamaya giriş, uygulama yapma, hikâye oluşturma ve oyun yapma gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Eğitime Günsür’ün yanı sıra Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel ve Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır da katıldı.

Geleceğimizi iyi yapacak olan şey yardımlaşmadır..
Kodlama eğitimi alan Suriyeli çocuklarla tek tek ilgilenen başarılı oyuncu, “Dijital bir geleceğe doğru hızla ilerliyoruz. Bu gelecekte çocuklarımızın en önemli hazinesi kodlama bilgisi olacak.

Dolayısıyla, tüm çocukların kodlamayı öğrenmesi önem taşıyor. Türkiye Vodafone Vakfı’nın ‘Yarını Kodlayanlar’ projesi kapsamında Suriyeli çocuklara da kodlama eğitimi vermesini takdirle karşılıyorum.

Hepimizin duyarlı olması gereken bir olgu Suriyeli mülteciler konusu. Yardımlaşma,sevgi ve anlayış bizim geleceğimizi iyi yapacak olan şeyler.

Bugün de bu çocuklarımızın yalnız olmadığını göstermek ve Türkiye Vodafone Vakfı’nın bu projesini gönülden desteklediğimi bizzat ifade etmek için buradayım.

Bana bu fırsatı verdikleri için Vakıf yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Kendisi de üç çocuk babası olan Günsür, Suriyeli çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894