• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İzmir 26 °C

Menemen Belediyespor Suat Kaya İle Anlaştı

Menemen Belediyespor Suat Kaya İle Anlaştı
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor, Teknik Direktör Suat Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

MENEMEN BELEDİYESPOR SUAT KAYA İLE ANLAŞTI

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor, Teknik Direktör Suat Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Son iki sezondur Spor Toto 2 Lig'de şampiyonluk hedefine ulaşamayan Menemen Belediyespor, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile yollarını ayırdı. Bugün gerçekleştirilen imza töreniyle, sarı lacivertli ekibi şampiyon yapmak için Teknik Direktör Suat Kaya'ya görev verildi.

Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen  Belediye Başkanı Tahir Şahin ile Kulüp Yöneticisi Nadir Şenel'in de katıldığı imza töreninde,  Menemen Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın Şahin ve Teknik Direktör Suat Kaya 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

BAŞKAN ŞAHİN; "EGE'NİN EN İYİSİ OLMAK İÇİN SUAT KAYA DEDİK"
Eski Milli Futbolcu Suat Kaya'nın sporculuk hayatında büyük başarılara imza attığına dikkat çeken Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen  Belediye Başkanı Tahir Şahin, "Galatasaray UEFA şampiyonu olurken o kadronun içinde yer almış, hem iyi sporcu, hem iyi karakterli birisi olan sevgili Suat Kaya hocamızla Menemen'de birlikte çalışmaktan büyük bir keyif ve onur duyacağız. Hedefimiz belli, tek bir hedef var, şampiyonluk hedefi. Sadece bu yıl değil, gelecek yıllarda da uzun süreli çalışmayı planladığımız bir hocamızla beraber bu yolu yürüyeceğiz. Menemen'e geldiği, Menemen'i kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz tüm hemşerilerimiz ve ilçemiz adına. Suat Hocamın futbolculuğunu çok iyi bilirim, çok başarılıydı. Hocalığında da büyük başarıları var. Ama inşallah en büyük başarıyı da Menemen Belediyespor'da gösterecek Suat Hocam ve ekibi.  Ege'nin en iyisi olmak için Suat Kaya Hocamız dedik" diye konuştu.

KAYA: "HİÇ TATİL YAPMADAN HEMEN İŞİMİZE BAŞLAYACAĞIZ"
Son iki sezondur İzmir kulüplerini çalıştıran 49 yaşındaki Teknik Direktör Suat Kaya imza töreninde şunları söyledi; "Allah kısmet ederse, 3 sezondur İzmir'de takım çalıştırmak nasip etti. İlk sezon Göztepe'de, ikinci sezonda Bucaspor'da, şimdi de inşallah bunların ikisini birden toplayıp çok başka bir amaç için Menemen'de göreve başlayacağım. Hedefimiz belli, istek belli. Takımımızı sezon sonunda şampiyonluğa taşıyacağız Allah kısmet ederse. Çalışmalarımız bu yönde olacak. Gerekli yerlere transferleri, Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzla istişare ederek bunun çalışmasını yapacağız. 
Hiç tatil yapmadan hemen işimize başlayacağız." 

Eski milli futbolcumuz ve Galatasaray'ın yıldız oyuncularında Suat Kaya, 2 yıl süresince kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi Kulüp Başkanı Aydın Şahin ile birlikte imzaladı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894