• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İzmir 20 °C

Menemen’e 396 Konutluk Kuzey Şehir Projesi

Menemen’e 396 Konutluk Kuzey Şehir Projesi
Bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir'deki Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler...

Bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir'deki Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini ve 396 konuttan oluşan Kuzey Şehir projesine devam ettiklerini söyledi.

İzmir'deki bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir'in Kuzey aksının giderek değerlendiğini belirterek, yeni konut projelerinin de buna paralel olarak Menemen'de kümelendiğini söyledi. Eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini kaydeden Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını dile getirdi. Kuzeyşehir projesinin, Menemen Atatürk Mahallesinde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü ifade eden Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından şimdiden yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Fiyatlar ne kadar?

Kaliteli konutlarda yaşamanın herkesin hakkı olduğunu dile getiren Evren Gökçöl, "Benzerlerine göre çok uygun maliyette ve yüksek kalitedeki konutları, hem ferah hem de kullanışlı olarak tasarladık. Toplam 396 konuttan oluşan Kuzey Şehir projesinde 265 bin lira ile 440 bin lira arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 722 bin lira ile 759 bin lira arasında değişen fiyatlarla 3 dubleks loft ve fiyatları 769 bin lira ile 820 bin lira arasında değişen 10 adet villa bulunuyor. Kuzeyşehir'de ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları da bulunuyor. Konutları, 240 ayda 0,89, 120 ayda 0,65 ve 60 ayda 0,33 faiz oranlarıyla satışa sunuyoruz. Projede toplam 400 araçlık otopark, 24 saat güvenlik, biri kapalı 6 havuz, squash, fitness, spa, tenis kortu, golf sahası gibi farklı imkanlar sunuyoruz. Konut sahiplerinin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği peyzaj ve yeşil alanlar olacak. Menemen'in kuzeyinden başlayıp Seyrek bağlantı yoluna uzanan bir çevre yolu yapılacak. Bu yol Kuzeyşehir projesine ulaşımı da çok kolaylaştıracak. Çevre Yolu, İZBAN, Çanakkale Otoyolu ve Manisa şehir merkezine doğrudan ulaşım sağlayan İzmir - Manisa Otoyolu, bu bölgeden geçiyor. Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi'ne de yakın bir konumda olan Yücesoy Kuzeyşehir'in sakinleri, bu sayede Manisa merkez ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne kolayca ulaşıyor" diye konuştu.

Kuzeyşehir'in kent merkezindeki bir projeye göre kalite farkı bulunmadığını ve çok daha uygun maliyetlerle sunulduğunu anlatan Evren Gökçöl, Atatürk Mahallesinin kent merkezine göre yapılan ölçümlerde yüzde 35 oranında daha temiz havaya sahip olduğu bilgisini verdi. Gökçöl, şöyle devam etti:

"İzmir önemli bir ticaret merkezi, yazlık ve turizm merkezlerine de çok yakın bir konumda. İzmir her dönem talep görüyor ve yoğun bir göç alıyor. Şu anda yapımı devam eden İstanbul otobanı, Ankara ve Antalya hızlı tren projesi, Körfez tüp geçidi gibi ulaşım projelerinin tamamlanmasıyla bu göç kendini daha çok hissettirecek. İzmir'de konut açığı hala devam ediyor. Kentimizin konut anlamında imarlı ve nitelikli projelerle desteklenmesi gerekiyor. Önemli olan doğru projeyi doğru lokasyonda yapabilmek.

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Menemen’e 396 Konutluk Kuzey Şehir Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894