• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Menemen'e HİBE Çöp Kamyonu

Menemen'e HİBE Çöp Kamyonu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ/ İzmir’in son dönemde en önemli yatırımcı gruplarından biri olan Kavuklar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in talebini geri çevirmeyerek Belediye’ye tam do

Menemen Belediyesi’ne hibe çöp kamyonu…

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ/ İzmir’in son dönemde en önemli yatırımcı gruplarından biri olan Kavuklar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in talebini geri çevirmeyerek Belediye’ye tam donanımlı bir çöp toplama kamyonu hibe etti.

Menemen Belediyesi’nin Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın yapıldığı Belediye Kültür Merkezi bahçesinde sergilenen 2012 model IVECO marka çöp kamyonunun hibe olarak alınıp Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilmesine Belediye Meclisi oy birliği ile karar verdi.

Kavuklar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un aynı zamanda Menemen’de bulunan Gediz Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Tahir Şahin, Abdullah Kavuk ile çok eskilere dayanan bir dostluğu bulunduğunu söyleyerek; “Hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek yeni bir temizlik aracına ihtiyaç duyuyorduk. Menemen’e yatırımı tercih eden Abdullah Kavuk arkadaşımızdan Belediyemize çöp kamyonu hibe etmesi rica ettik. Talebimizi kırmayıp, Belediyemize son model bir çöp toplama kamyonu hibe etmesinden dolayı kendisine şahsım, Belediye Başkanlığımız ve Meclisimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şahin’den plaketli teşekkür

5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Yasası ile sınırları genişleyen ve İzmir’in coğrafik anlamda en büyük ilçelerinden biri konumuna gelen Menemen’in daha temiz ve çağdaş bir görünüme kavuşturulmasına katkı koyacak yeni temizlik aracının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Abdullah Kavuk’u temsilen Belediye Meclis Toplantısı’na katılan Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Gürer’e plaket takdim ederek, teşekkürlerini iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894