• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Mert Optik’te Cuma Gecesi İndirimi

Mert Optik’te Cuma Gecesi İndirimi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Gözlük sektöründe Türkiye’nin en güçlü markası olan Mert Optik, Black Friday Weekend’i İzmir’e getiriyor.
MERT OPTİK’TE CUMA GECESİ İNDİRİMİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
Gözlük sektöründe Türkiye’nin en güçlü markası olan Mert Optik, Black Friday Weekend’i İzmir’e getiriyor. Firmanın Alsancak’taki Outlet mağazasında 15 Ocak Cuma gecesi başlayan büyük indirimler 16 Ocak Cumartesi 19.30’a kadar devam edecek.
 
Amerika’da yaygın olarak uygulan Black Friday Weekend alışveriş gecesini İzmir’e taşıyan lider firma Mertç Optik, Alsancak Outlet mağazasının kapılarını 15 Ocak Cuma akşamı saat 19.30’da açacak. 16 Ocak Cumartesi 19:30’a kadar sürecek olan Black Friday Weekend, gözlükseverleri sürpriz fiyatlarla şaşırtacak.
 
Mert Optik İnsan Kaynakları Müdürü Melisa Pala, etkinliğe dair “Mert Optik olarak sektörümüzde her zaman ilklere imza atan bir kuruluş olduk. 2016 yılının ilk günlerinde böylesi bir etkinliği gerçekleştirmemiz de bunun bir göstergesi. Cuma gecesi bütün müşterilerimizi Alsancak Outlet mağazamızda büyük indirimlerle karşılayıp, Cumartesi akşamına kadar devam edecek Black Friday Weekend’i Mert Optik kalitesiyle buluşturmanın keyfini yaşayacağız. Hem ürün hem hizmet kalitemiz ile kendimizi sürekli yeniliyoruz. Yıl içinde müthiş kampanyalarla ve özel modellerle karşınıza çıkmaya devam edeceğiz. Bizi her platformdan takip etmeye devam etsinler” şeklinde konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894