• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İzmir 16 °C

MHP Seçimlere Hazırlanıyor

MHP Seçimlere Hazırlanıyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ ŞENOL GÖK /Aliağa,Menemen, Foça MHP ilçe teşkilatlarının düzenlediği bölge istişare toplantısı yapıldı. Teras Cafe’de yapılan toplantıda ev sahibi Aliağa MHP İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir yaptığı açılış k

MHP BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ ŞENOL GÖK /Aliağa,Menemen, Foça MHP ilçe teşkilatlarının düzenlediği bölge istişare toplantısı yapıldı. Teras Cafe’de yapılan toplantıda ev sahibi Aliağa MHP İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir yaptığı açılış konuşmasında il başkanlığı öncülüğünde, il kongresi ve mahalli idareler ile ilgili fikir alışverişi yapmak için bir araya geldiklerini söyledi.


MHP Bölge İstişare Toplantısı Yapıldı ile egeplay

Seçimlerde başarıya ulaşmak için birlikteliğin güçlendirilmesi gerektiğini belirten Aydemir “Seçimlerde başarıya ulaşmamız için çok çalışmamız şart, adayımızı, meclis üyelerimizi doğru belirlememiz ve üye kayıtlarımızı genişletmemiz lazım. Bir yerde başarıyı elde etmek istiyorsak üyelerimizle irtibatı kopartmamamız gerek. El ve gönül birliği ile çalıştığımız takdirde ben sonuca ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Kırgın ve küskünlerin tekrar kazanılmasının önemli olduğunu ifade eden Aydemir “Yapılacak olan il kongremizde benim ilçe başkanı olarak en büyük arzum dışarıda üzgün ve kırgın kimsenin kalmaması. Geçtiğimiz yıllarda gördüğümüz gibi küskünlükler ve kırgınlıklar partimize bir şey kazandırmadı benim il başkanımdan en büyük arzum artık kimseyi dışarıda bırakmaması herkesi kucaklaması bu toplantının ilimize, ilçemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş gittikleri her yerde ülkede ve bölgede yaşanan sıkıntıları dile getirdiklerini ve sorunların çözüme kavuşması için MHP’ne ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Mahalli idare seçimlerinin önemli olduğu ve mutlak suretle kazanılması gerektiğini söyleyen Karataş teşkilat mensupları ile konusunda uzman kadrolarla eğitim toplantılarına başlanacağını belirtti. Karataş ayrıca Düzenlenen bölge istişare toplantısında görüş alış verişinde bulunacaklarını yerelde ve genelde MHP’ni iktidara getirmenin çalışmalarını yapacaklarını kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894