• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İzmir 22 °C

MHP, Toprağın Altı Sizin Üstü Bizimdir

MHP, Toprağın Altı Sizin Üstü Bizimdir
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 20 Nisan 2013 tarihinde izmirde yapılacak olan Bayrak mitingi hazırlıkları kapsamında MHP MHP Kocaeli milletvekili Lütfi Türkkan ve MHP MYK Üyesi Mustafa hidayet Vahapoğlu bir günlük çalışma ziyareti için Aliağa’ya geld

TÜRKKAN “TÜRKİYE’DEN TOPRAK TALEP EDENLERE KARŞI SON SÖZÜMÜZ TOPRAĞIN ALTI SİZİN, ÜSTÜ BİZİMDİR

MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFİ TÜRKKAN AKİL İNSANLAR; “MENZİL EŞEĞİDİR”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 20 Nisan 2013 tarihinde izmirde yapılacak olan Bayrak mitingi hazırlıkları kapsamında MHP MHP Kocaeli milletvekili Lütfi Türkkan ve MHP MYK Üyesi Mustafa hidayet Vahapoğlu bir günlük çalışma ziyareti için Aliağa’ya geldi.

Heyeti Aliağa ilçe başkanı Abdürrahim Aydemir, Aliağa MHP teşkilat başkanı Serkan Acar, Kadın Kolları başkanı Nurten Yaşar Ülkü Ocağı başkanı Barış Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

MHP Kocaeli milletvekili Lütfi Türkkan, 20 Nisan 2013 Cumartesi Günü Alsancak Gündoğdu meydanında MHP Tarafından Düzenlenecek olan Milli Değerleri Koru ve Yaşat “Bayrak Mitingi”ne  Bayrağını seven vatanını seven her vatandaşın meydanda olmasını gerektiğini söyleyerek  tüm Aliağalıları davet ettiklerini söyledi.

Türkkan, “ Türkiye’nin gözü 23 martta gerçekleştirdiğimiz Bursa Mitinginin ardından artık İzmir’de. 19 Milletvekili ve 6 MYK Üyesi Arkadaşımız ile İzmir Merkez ve ilçelerinde Çalışma yapıyoruz.

LÜTFİ TÜRKKAN, “BARIŞ SÜRECİNİN İÇERİĞİNİ BİLEN BERİ GELSİN”

Barış sürecinin yanlış yorumlandırılarak gerçekler saptırılıyor diyen Türkkan Biz Kürtlerle kavgalı değiliz ki! Neyin Barış sürecinden bahsediyorlar dedi. Ak Partinin oynadığı oyunlara bir de nasıl seçildiği belli olmayan Akil insanlar katıldı diyen Türkkan bu insanlar birer“Menzil eşeğidir “ dedi.

Doğuyu bilenler bilir oralarda mayınlı arazileri geçmek için eşeklere ihtiyaç vardır. Kaçakçılar ve PKK teröristleri buraya önce eşekleri sürerler mayınlar tek tek patlatıldıktan sonra yollarına devam ederler. Kullandıkları bu eşeklere de “Menzil Eşeği” derler. AKP’ de akil insanlar olarak isimlendirilen bu insanları işte bu tehlikeli sulara salıyor sonrasında kendisi gerçekleştirmek istediği oyunu devreye sokacak. Ama akil insanlar yollara döküldüğünde hiçbir şeyin süt liman olmadığını göreceklerdir. Akil insan dedikleri bana göre menzil eşeği görüntüsü vermektedir.” dedi. Barış sürecini sadece Abdullah Öcalan dahil 5 kişi biliyor, hükümet üyelerinin bile bundan haberi yok diye Türkan Teröristlerin açıkça “Barış sürecine devam edin yoksa siz bilirsiniz” tehditleri attığını ifade etti.

TÜRKKAN “TÜRKİYE’DEN TOPRAK TALEP EDENLERE KARŞI SON SÖZÜMÜZ TOPRAĞIN ALTI SİZİN ÜSTÜ BİZİMDİR

“Yapılacak yerel seçimlerde Genel merkez,  İl ve İlçe teşkilatların ortak onayını almış olan kişilerin adaylıklarının açıklanmasında bir sıkıntı olmadığını hatta bunun yararlı olduğuna inandığını söyleyen Türkkan, erkek egemen bir parti durumundan seçim kazanmak isteyen bir parti Kadın odaklı bir duruma geçmelidir.”dedi.

Türkkan  Kadınların 12 Eylül’deki dik duruşuna şu şartlarda olan ihtiyaçlarından bahsetti. Kadın koruyucu ve kucaklayıcıdır. Vatan mevzu olduğunda onların anlayış ve cesaretlerine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Türkkan her gittiği yerde konuştuğu bir söyleminin geri adım atmadan her fırsatta ifade ettiğini söyleyerek Türkiye’den toprak talep edenlere karşı “toprağın altı sizin üstü bizimdir diyoruz. 22 milyon kilometre kareden geldiğimiz nokta belli son ülkücünün cesedini çiğnemeden bir cm kare bile toprak vermeyiz ”dedi

VAHAPOĞLU” BİN YILLIK KÜRT TÜRK KARDEŞLİĞİ BOZULAMAZ “

 MYK üyesi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Danışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu söz sırasını alarak toplantıya katılanlara bu yapılacak olan mitingin içeriği hakkında bilgiler verdi.

Konuşmasında 1000 yıldır süregelen kardeşliğin nasıl bozulmak istenildiğini anlatan Vahapoğlu orta Asya’dan bu yana yan yana iç içe yaşadığımız Kürt kardeşlerimizle aramıza nifak sokuluyor dedi.

Barış kavgalı iki toplum arasında yapılır diyerek sosyolojik ve kültürel değerleri 1000 yıldır birlikte yürüten iki halk hiçbir dönemde hatta Müslim- gayri Müslim ayrımı yapıldığında bile karşı tarafta yer almayan bir toplumdan bahsediyoruz açıklaması yapan Vahapoğlu Türkiye’de tekli sayılarda Türk, çiftli sayılarda Kürt Cumhurbaşkanlarımız oldu. Bu Almanların açıklaması, bizler bir ayrım düşünmediğimizden farkında bile değiliz. Ama gerçek bu diyen Hidayet Vahapoğlu; 2009 dan beridir gerçekleştirdiğimiz Milli değerlerimizi koru ve yaşat konulu toplantılarımızın irdelenmesi gerekir ifadesinde bulundu.

Aliağa’da her guruptan insanların yaşadığını ve çalıştığını anlatarak bir kavga olsa bu gerçek olabilir miydi? Diye soran Vahapoğlu; Bu gün iktidar olanların aldıkları oy oranı ile ben yaptıklarımda halkın iradesine dayanıyorum diyemez, halkın iradesine ipotek koyamaz dedi.

Biz kendini Kürt olarak tanımlayanı kendimizin bir kardeşi olarak görüyoruz. Bizim kendini Kürt olarak tanımlayan bir halk ile kavgamız yok ki! Barış kurmaya çalışalım.

Seyahat, seçilme, konut edinme özgürlüğü olan yerde istihdam serbestliği  olan bir yerde savaş var denir mi? PKK yandaşları ve destekçilerinin kaşıdığı bu oyuna gelmeyiz. Milli değerlerimizi korumak durumundayız. Kuruluşların başındaki TC ibaresi kaldırılmak isteniyor, Bayrak kaldırılmaya çalışılıyor.

“MHP’Yİ DEĞİL VATANINI SEVEN MİTİNGE KOŞSUN”

Devleti temsil eden hükümet korkak yönetimle doğuda hangi valimiz bayrağı açık bir ilçeye gidebiliyor.Bunları gerçek kararlılıkla savunacak bir hükümet olsa idi bizler bu durumla karşı karşıya kalmazdık. Bizim de çözüm önerilerimiz var eksik olduğumuz sadece meclisteki üye sayımız açıklamasında bulunan Vahapoğlu; Bu nedenlerle bu mitinge sadece MHP’ye gönül verenleri değil vatanına canı gönülden bağlı, Milli değerlerine önem veren her vatandaşımızı bekliyoruz dedi.

20 Nisan İzmir Mitingi çalışmaları için Aliağa’ya gelen heyet Kalabak Köyü hayır yemeğine katıldıktan sonra Yenişakran Belde teşkilatını ve  Helvacı Mahalle lokaline giderek vatandaşlarını ziyaret etti. Heyet Bayrak mitingine daveti Aliağa’da bulunana hemşeri dernekleri il sürdürdü.

mhp-alsancak-k.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894