• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

MHP' Üye Ol Ülkene Sahip Çık

MHP' Üye Ol Ülkene Sahip Çık
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, İlçe teşkilatı olarak ''MHP'ye üye ol, ülkene sahip çık'' sloganıyla üye güncelleme ve yeni üye kaydı çalışması başlattıklarını bildirdi.

'MHP'ye üye ol, ülkene sahip çık'

sloganıyla üye güncelleme ve yeni üye kaydı çalışması başlattık''

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /  MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, İlçe teşkilatı olarak ''MHP'ye üye ol, ülkene sahip çık'' sloganıyla üye güncelleme ve yeni üye kaydı çalışması  başlattıklarını bildirdi.
 Gazetecilere konuşan Aydemir, AK Parti ve MHP'nin yeni yasama yılı öncesinde yerel seçimlerin öne alınarak 27 Ekim 2013'de yapılmasına ilişkin yasa teklifi verdiklerini hatırlatarak ''Biz de MHP Aliağa İlçe teşkilatı olarak yerel seçimlere hazırlık amacıyla ''MHP'ye üye ol, Ülkene sahip çık'' sloganıyla üye güncelleme ve yeni üye kaydı çalışması başlattık. Konuya ilişkin afiş ve reklam çalışmalarımızı da kentin öenmli merkezlerine astık. Bu çalışmalarımızda özellikle son zamanlarda artan bir teveccüh olduğunu görüyoruz'' dedi.

 Aydemir şunları söyledi: ''Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle partimizin halkımız nazarında bir umut olduğunu memnuniyetle görüyoruz. MHP şu anda iktidarın tek altarnatifi parti konumuna gelmiş durumda. Biz de ilçe teşkilatı olarak öncelikli olarak yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Aliağa'da belediye başkanlığını kazanacak güçlü bir teşkilat yapısı oluşturduk. Aliağa'nın güzel yarınları için bugünden hazırlanıyoruz. Sürekli halkımızın içindeyiz ve oluşturduğumuz Ar-Ge ekibiyle de halkımızdan aldığımız fikirler doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik proje üretiyoruz. İlçe teşkilatımız da bir ismin aday olması üzerinde yüzde 90 oranında mutabık durumda. Bütün projelerimizi ve adayımızı 4 Kasım tarihinde yapılacak olan Genel Merkez Kongremiz sonrasında kamuoyuna açıklayacağız. MHP Aliağa'da yerel seçimi kazanacak durumda olan iddialı partilerden biridir.''

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894