• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İzmir 17 °C

MHPden Çanakkale şehitlerine

MHPden Çanakkale şehitlerine
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / MHP Aliağa İlçe teşkilatı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl dönümü nedeniyle Helvacı’da Mevlüt okuttu.

MHP ALİAĞA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE MEVLÜT OKUTTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / MHP Aliağa İlçe teşkilatı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl dönümü nedeniyle Helvacı’da Mevlüt okuttu.

Mhp Helvacı Barbaros Hayrettin Paşa Mahalle temsilciliğinde düzenlenen törene Mhp Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar, Gazeteci – yazar Yavuz Selim Demirağ, Ülkü Ocakları, Partililer ve vatandaşlar katıldı. Tören Helvacılı iki şehit Samet Kırcalı, Ziya Erdoğan ve tüm şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Mevlüt törenine gelenlere lokma ikram edildi.

Tören sonrası bir açıklama yapan Mhp Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir “Çanakkale Zaferi bu mukaddes toprakların bize vatan olmasında çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu toprakların vatan olması ülküsüyle canlarını hiç düşünmeden veren kahramanların ecdatları olmaktan gurur duyuyoruz. Tarihimizdeki zaferlerin hepsinin ortak noktası şudur ki büyük Türk Milleti söz konusu vatanı ise, büyük inanç ve azimle bir araya gelip neleri başarabileceğini herkese gösterebilmesidir. Bizlerde vatanımız üzerinde son zamanlarda artan karanlık bulutları, oynanan oyunları dağıtmak için milli bir sorumlulukla üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin huzurunu bozmak için uğraşanların karşısında her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi duracaktır. Bizlerde bu vesile ile başta Çanakkale Şehitlerimiz Olmak Üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların emanetini sonsuza kadar taşıyacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894