• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İzmir 22 °C

Milletin Ekibine İleri İletişim Eğitimi

Milletin Ekibine İleri İletişim Eğitimi
Aliağa Belediyesi personeli, vatandaş odaklı katılımcı bir yerel yönetimin nasıl inşa edilebileceği konusunda eğitim aldı.

Milletin Ekibine İleri İletişim Eğitimi

Aliağa Belediyesi Personeline İletişim Eğitimi Desteği

Aliağa Belediyesi personeli, vatandaş odaklı katılımcı bir yerel yönetimin nasıl inşa edilebileceği konusunda eğitim aldı.

İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik “Vatandaş İle İletişim Yöntemleri ve Dilek, Şikayet ve Taleplerin Yönetilmesi” konulu eğitimler başladı. 

Yerel yönetimlerde yöneten, yönetilen ilişkilerinin güçlendirilebilmesi ve vatandaş odaklı katılımcı bir yerel yönetimin nasıl inşa edilebileceği konusundaki eğitimin ilki Aliağa Belediyesi bünyesinde vatandaş ile iletişim konusunda en hızlı ve sonuç odaklı hizmeti veren “Milletin Ekibi” ile başladı.

Hampton by Hilton Aliağa Oteli’nde gerçekleşen eğitim sonrası açıklamalarda bulunan İletişim Uzmanı Görkem Çitim, “Aliağa Belediyemiz bünyesinde 7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olan Milletin Ekibine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitimde: İletişim Nedir?, Halkla ilişkiler ve vatandaş odaklı katılımcı yerel yönetim nedir, nasıl olmalıdır?, Halkla ilişkileri sağlayan yapılar ve çalışma şekilleri nelerdir?, Vatandaşla iletişimde Hilal Masa örneği, Hilal Masa ve Milletin Ekibi nasıl çalışmalıdır?, Etkili iletişim teknikleri gibi konuları ele aldık. Çok güzel bir eğitim geçirdik. Halkla ilişkiler alanına profesyonel bir açıdan yaklaştık. Bunun dışında algı yönetimi konusuna çok değindik. Algı yönetimi konusunda vatandaşlarımıza en doğru, en ilgili ve en nokta teması yapabileceğimiz alanlara profesyonel bir şekilde değindik. Bu konu hakkında uygulamalarla eğitimimizi güçlendirdik.” ifadelerini kullandı. 

Profesyonel İletişim Eğitimleri, Aliağa Belediyesi’nin kurumsal çalışmaları doğrultusunda Belediye’nin diğer birimleriyle devam edecek.// EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894