• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 22 °C

Mogambo’da Caz Keyfi Her Gece

Mogambo’da Caz Keyfi Her Gece
Caz müziğinin renkli dünyası, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tutkunlarını buluşturacak. Mogambo Caz Geceleri’nde dünyaca ünlü caz sanatçıları, müziğin farklı tınılarını muhteşem performanslarıyla sergileyecek.

MOGAMBO’DA CAZ KEYFİ HER GECE

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yaz geceleri, caz esintileri ile nefes alacak. Folkart’ın sponsorluğunda, 27 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek konserlerde her gece farklı bir sanatçı sahne alacak. Fuarın unutulmazı Mogambo, Caz Geceleri etkinliği ile yeniden hayat bulacak. Ünlü şovmen Ercü’nün sunumuyla gerçekleşeceği caz geceleri her gün, 22.00’de ‘Green Tonic’in performansıyla başlayacak.

En güçlü seslerin ağırlanacağı Mogambo Caz Geceleri’nin ilk gününde Ayşe Gencer ve Imer Demirer sahne alacak. Ülkemizde caz müziğinin önemli iki temsilcisi Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer, 27 Ağustos akşamı, izleyenlere keyifli bir gece yaşatacak. “But Beautiful” isimli albümü ile büyük bir ilgi gören Gencer ile ülkemizde “trompet” kelimesiyle özdeş sanatçı Demirer, kendi bestelerinin yanı sıra klasik caz standartlarından da örnekler sunacak.

Müge Zeren & Hot Chocolate Cuba da 28 Ağustos’ta hareketli şarkılarını Küba tınılarıyla harmanlayıp dinleyicilerine renkli bir akşam yaşatacak.

Her Dilde Caz

Müzisyen kuzenler Melis Sökmen ile Cenk Sökmen ise 29 Ağustos’ta nefesleri kesecek bir konserle 85. İEF’te olacak. Birçok dilde seslendirecekleri konser repertuarı ile dinleyicilerin gönlünde taht kuracak ikili, muhteşem bir performans sergileyecek. Doron Raphaeli 30 Ağustos’ta caz müziğinin eşsiz ortamına katkı sağlayacak.

Türkiye’nin uluslararası caz vokalisti, Polonya’nın Zamosc kentinde düzenlenen Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması’nda birincilik ödülü alan Sibel Köse ile caz gitaristi olarak kusursuz tekniği ve ustalığıyla “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görülen Neşet Ruacan, 31 Ağustos’ta caz severlerle buluşacak. “Sibel Köse&Neşet Ruacan Quartet” konseriyle ziyaretçiler, caza doyacak. Julia Erikssen ise 1 Eylül’de caz rüzgarı estirecek konserinde ziyaretçilere, keyifli anlar yaşatacak.

Müziğin Her Tonu

Müzik tutkunlarının yakından tanıdığı dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles ise 2 Eylül’de muhteşem performansıyla izleyenleri büyüleyecek. Anadolu ezgilerini soul-rock tarzıyla buluşturan sanatçı, müziğini caz tınısıyla renklendirecek.

3 Eylül akşamı Mogambo seyircisiyle buluşacak Şenay Lambaoğlu ise son albümü “Başka Türlü Bir Şey”deki eserlerini seslendirecek. Albümünde bulunan Farketmeden, Seni Düşünmek, Sensiz Olmaz, Uçurtma gibi efsane şarkılarını yorumlayacak sanatçı, dinleyenlere muhteşem bir akşam yaşatacak. Can Yücel’den Nazım Hikmet’e, Ömer Hayyam’dan Füruğ Ferruhzad’a dek unutulmaz ozanların  önemli eserleri Şenay Lambaoğlu’nun duru sesi, güçlü yorumu ve etkili anlatımında yeniden hayat bulacak.

Son yılların popüler Türkçe şarkılarını caz müziğine uyarlayan Yavuz Akyazıcı da 4 Eylül’de caz severlerle buluşacak.  Yavuz Akyazıcı Project adıyla vereceği konserde sanatçı, dillerden düşmeyen parçalara yaptığı yeni yorumlarıyla dinleyenleri şaşırtacak.

Folkart sponsorluğunda en kaliteli müziklerin eşsiz caz versiyonlarıyla muhteşem bir geceye imza atacağı Mogambo Caz Geceleri, Kültürpark Mogambo’da gerçekleştirilecek. 18 yaşından büyük caz severlerin katılabildiği etkinliklerin giriş ücreti 30 TL olarak belirlendi. Konserlere katılım için 0232 497 11 44 numaralı telefondan rezervasyon yapılması gerekmektedir.
 
MOGAMBO CAZ GECELERİ PROGRAMI (FOLKART Sponsorluğunda)

27 AĞUSTOS 2016            AYŞE GENCER&IMER DEMİRER
Saat: 23:00

28 AĞUSTOS 2016            MÜGE ZEREN & HOT CHOCOLATE CUBA
Saat: 23:00

29 AĞUSTOS 2016            MELİS&CENK SÖKMEN
Saat: 23:00

30 AĞUSTOS 2016            DORON RAPHELLI
Saat: 23:00

31 AĞUSTOS 2016            NEŞET RUACAN QUARTET & SİBEL KÖSE
Saat: 23:00

1 EYLÜL 2016               JULIA ERIKSSEN
Saat: 23:00

2 EYLÜL 2016               DELLA MILES
Saat: 23:00

3 EYLÜL 2016               ŞENAY LAMBAOĞLU
Saat: 23:00   

4 EYLÜL 2016               YAVUZ AKYAZICI PROJECT
Saat: 23:00
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894