• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İzmir 14 °C

Moroğlu Bayramda Aramızda

Moroğlu Bayramda Aramızda
ALİAĞA HEBER / ALFATİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, esnaflık yaptığı Narlıdere ve Balçova olmak üzere, İzmir’in çeşitli ilçelerinde yurttaşlara bayram ziyaretinde bulundu.

Moroğlu, bayramda yurttaşın yanında

 

ALİAĞA HEBER / ALFATİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ /  CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, esnaflık yaptığı Narlıdere ve Balçova olmak üzere, İzmir"in çeşitli ilçelerinde yurttaşlara bayram ziyaretinde bulundu.

 

Esnafa “hayırlı işler” dileyen ve bayram alışverişindeki yurttaşların Kurban Bayramı"nı kutlayan Mustafa Moroğlu, bayramların barış, kardeşlik, birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının can suyu olduğunu söyledi. Moroğlu, Van Depremi"nde yurttaşların pek çok kampanyada sergilediği dayanışmanın Anadolu"nun birlik ruhunu en iyi şekilde ortaya koyan unsurlardan biri olduğunu vurguladı

 

İyiliklerin ve kötülüklerin özünde insan olduğunu belirten CHP İzmir Milletvekili Moroğlu, “Savaşı ve barışı tercih eden insan. Şiddetin ve merhametin de kaynağında insan var. Doğal afetler yaşadık. Doğal olmayan ise, afet sonrası yaşadıklarımızdı.  Acılardan ve kötülüklerden ders çıkarmasını bilelim, bu bayram da bunun için fırsat olsun” dedi.

 

Bayram; birlik ve dayanışmanın simgesi

 

Terör saldırılarında şehit olan askerler ile Van Depremi"nde yaşamlarını kaybeden yurttaşların acılarının gündemde olduğu bir ortamda buruk bir bayramın yaşandığını belirten Moroğlu, “Bayramlar, Anadolu"nu birliktelik ruhunu ve dayanışma duygularını en iyi şekilde ortaya koyan günleri içeriyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"nda da dediğim gibi; bu ülkenin insanı ne zaman bayram yapıp ne zaman yas tutacağını bilir. Bu ülke insanlarının dayanışma ve birlik ruhunu en iyi şekilde sergileyeceği bayramlarını genelgelerle yasaklayanlar, yanıtı yine yurttaştan aldılar. Halkımız 1430 yıldır kutlanan Kurban Bayramı"nda da, hem paylaşma hem dayanışma ve birlik mesajını en iyi şekilde verecek” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894