• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Muhtarlara Cep Saati

Muhtarlara Cep Saati
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Uğur Türkan muhtarla kahvaltıda buluştu. AK Parti’nin Türkiye’yi yönetebilecek tek parti olduğunu belirten Uğur Türkan muhtarların da bu kanaate sahip olduğunu be

BİNALİ YILDIRIM MUHTARLARI UNUTMADI

BİNALİ YILDIRIM"DAN KÖSTEKLİ CEP SAATİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Uğur Türkan muhtarla kahvaltıda buluştu. AK Parti"nin Türkiye"yi yönetebilecek tek parti olduğunu belirten Uğur Türkan muhtarların da bu kanaate sahip olduğunu belirtti.

 Kahvaltı programında muhtarlara eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Binali Yıldırım tarafından hediye olarak gönderilen köstekli cep saatleri, AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri tarafından muhtarlara takdim edildi.
Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş “Daha önce köylerin ve mahallelerin sıkıntıları konusunda muhtarlarımız ile çok görüştük. Milletvekili adayımız beraber il genel meclis üyeliği yaptığımız bir arkadaşımız. Köy ve mahallelerin sıkıntılarını iyi bilen birisi. Bu yüzden kendisinin milletvekili olmasından sonra inşallah sorunlar daha kısa bir sürede çözülmeye başlanacak.” Dedi.
İlçe Başkanı Kazım Ulaş"ın ardından konuşma yapan ve muhtarların sıkıntıları ile yakından ilgilendiklerini belirten İl Genel Meclis üyesi Muhammet Yılmaz “İl Genel Meclis üyesi seçildikten sonra muhtarlarımız ile defalarca bir araya geldik. Güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Birlikte sevgi ve saygı çerçevesinde bir şeyler yapmayı hedefleyerek bir araya geldiğimiz çok zamanlar oldu. Özellikle bu bölgede gördüğüm en güzel argümanlardan birisi seçmenin bir olgunluğa ulaşmasıydı. Yani toplumsal bir olgunluğa ulaştık. Muhtarlarımızın bunda çok büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. İnsan odaklı bir anlayış ve siyasetin tamamen sirayet ettiğini görüyorum. Bundan çok mutluluk duyuyorum.” Dedi.
Şakran Belde başkanı İbrahim Etem Yorulmaz “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım"ın bu bölgeden aday olması bizi heyecanlandırdı. Yan yana geldiğimiz de uzlaşı kültürünün nasıl olduğunu bize gösterdi.”dedi.
Türkan “Hizmetin asıl unsuru muhtarlardır”
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Aliağalı iş adamı Uğur Türkan muhtarların halk üzerinde kanaat noktasında önemli rol oynadıklarını belirtti. 12 Haziran seçimlerinde muhtarlarında kanaatlerini AK Parti yönünde kullanacaklarına inandığını belirten Türkan “Hizmetin asıl unsuru muhtarlarımızıdır. Muhtarlar seçildikten sonra Allah ömür verdiği sürece sürekli vatandaşımız ile iç içedir, sürekli onlarla birliktedir. Onların sevinçleri ile de dertleri ile de hemhal olup hayatlarını onlar ile birlikte geçirirler. Dolayısı ile muhtarlarımızın etkisi ve önemi büyüktür. Bakanımız muhtarlarımıza saat hediye etti. Kendisi hatırlamaları için. İnşallah 12 Haziran seçimlerinde de bizi hatırlamanıza vesile olur. Muhtarlarımızın desteğini yanımız da görmek istiyoruz. Türkiye"nin geleceği için muhtarlarımızın desteği gerçekten de önemli. Muhtarlarımız önceki seçimlerde de olduğu gibi halkımızın kanaati noktası önemli bir rol oynamaktadırlar. Dolayısı ile ülkemize baktığımız zaman artık AK Parti iktidarının Türkiye"de devam etmesi gereken bir iktidar olduğu 74 milyon insanımızın tamamı tarafından kabul edilen bir gerçektir. AK Parti Türkiye"yi 2023 vizyonu ile yönetebilecek ve 2023"e ulaştırabilecek kadrolara sahip olduğu kanaati bizim 74 milyon insanımızda vardır. Bu kanaatin sizlerde de olduğunu ben biliyorum.” Dedi.
Programın ilerleyen saatlerinde muhtarların sıkıntılarını bir bir dinleyen vekil adayı Uğur Türkan AK Parti"nin parti gözetmeksizin hizmet ettiğini belirtti. 12 Haziran seçimlerin de AK Parti"nin tekrar iktidar olacağını belirten Türkan 74 milyon Türkiye vatandaşının kanaatinin AK Parti olduğunu belirtti.
Muhtarlar Dertlerini Vekil Adayına Anlattılar
Mahalle ve köy muhtarları AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı uğur Türkan"ın kendi bölgelerinden olması nedeni ile bütün sorunlarını dile getirdiler. Kültür Mahallesi muhtarı Muharrem Şen çamlık mevkiinden anayola doğru inen yolun sonunda ki kavşakta araba alt geçidi yapılmasını istediklerini belirtti. Vekil adayı Uğur Türkan alt geçitten yerel belediyenin sorumlu olduğunu belirtirken 2014"te belediye seçimlerini AK Parti aldığı zaman bu sorunun çözülebileceğini belirtti.
Yukarı Şehitkemal Mahallesi muhtarı Şakir Ecun kanalizasyon ile ilgili sorunlarının olduğunu belirtti. Aliağa Cumaovası arası hızlı trenin mahallelerin durak yapılmadığı için durmadığını belirten muhtar Metroya ulaşımda sıkıntı çektiklerini belirtti. Metro ulaşımının İZBAN"dan sorumlu olduğunu belirten vekil adayı konu ile ilgileneceklerini belirtti. Kanalizasyon sorunun İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne ait olduğunu belirten İl Genel Meclis üyesi Muhammet Yılmaz konunun takipçisi olacaklarını belirtti.
Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşan TOKİ"nin arkasında başlayan inşaatlar yüzünden yol yapım çalışması yapılamadığını ve bunun için geçici yol yapılmasını istediklerini belirtti. Siteler mahallesi muhtarı Sedat Coşan"ın isteğine cevap veren vekil adayı Uğur Türkan Aliağa Belediyesine önerge verilebileceğini belirtti. Mahalle içi caddelerden Büyükşehir Belediyesinin sokaklardan ise İlçe Belediyelerinin sorumlu olduğunu belirten Türkan 2014 yerel seçimleri sonrasında AK Partili Belediyelerin bu sorunları da çözeceğini belirtti.
Kahvaltı programında Yenişakran mahalle muhtarları Yenişakran Belde başkanı İbrahim Etem Yorulmaz"dan dolayı sorunlarının olmadığını belirttiler. Vekil adayı Uğur Türkan Yenişakran Beldesindeki muhtarları örnek göstererek AK Parti"nin bulunduğu belde ve belediyelerde sorun olmadığını belirtti ve 2014"ten sonra her belde ve belediyenin sorununun çözüleceğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894