• BIST 9530.47
  • Altın 2474.701
  • Dolar 32.4265
  • Euro 34.7274
  • İzmir 17 °C

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: Bir çiçekle bahar olmaz

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: Bir çiçekle bahar olmaz
Genel Başkan Olpak: " Genç nesil sürdürülebilir bir başarı istiyor. Sürdürülebilir olmadığınız zaman bırakın yeni hedeflere yürümeyi, kendi elimizdeki, avucumuzdakini bile koruyamıyoruz. Tarihimizde bununla ilgili birçok üzücü örnek var" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Gelecek Senin, Sahip Çık" toplantısı İzmir Kaya Termal Otelde gerçekleştirildi.

Toplantıya, İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, akademisyenler ve  işadamları katıldı.

 MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Başarılı gidişatı sürekli hale getirme çerçevesindeyiz. Bir çiçekle bahar olmaz, bir başarı yeterli olmaz, o başarıyı sürdürülebilir kılmak lazım. Genç nesil sürdürülebilir bir başarı istiyor. Sürdürülebilir olmadığınız zaman bırakın yeni hedeflere yürümeyi, kendi elimizdeki, avucumuzdakini bile koruyamıyoruz. Tarihimizde bununla ilgili birçok üzücü örnek var" dedi.

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ,  “MÜSİAD hiçbir zaman ülkesinde yaptığı hizmetleri arka arkaya büyütmediği zaman kendisini başarılı olarak görmüyor. Genel merkezimizin her sene yapılan şubeler arası değerlendirme performanslarında 2016 yılında İzmir Şubesi birinci seçildi. Biliyorsunuz kalkınma istikrar ister, siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar olmaz. Siyasi istikrar olmazsa büyüme olmaz. Yatırım olmaz, ihracat olmaz. Biz bunları daha önce yaşadık. Güçlü bir hükümet varsa güçlü bir siyasi istikrar var demektir. 15 Temmuz’da güçlü bir hükümet ve siyasi istikrar olmasaydı şuan ülkenin ne durumda olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Dolayısıyla güçlü hükümet, güçlü anayasa ve güçlü istikrar olmasını MÜSİAD olarak da işadamları olarak da istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü tarafından Olpak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894