• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İzmir 16 °C

Müslüm Ekibi İzmirdeydi

Müslüm Ekibi İzmirdeydi
Efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan “Müslüm”, Çocuklar Geleceğimizdir Derneği yararına

Efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan “Müslüm”, Çocuklar Geleceğimizdir Derneği yararına düzenlenen özel gösterimle İzmir’de izleyicilerle buluştu. Filmin başrol oyuncusu Timuçin Esen’in yanı sıra Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp ve Yapımcı Mustafa Uslu’nun katıldığı söyleşi ve ardından gösterimle devam eden etkinliğin geliri Çocuklar Geleceğimizdir Derneği’ne bağışlandı.

Unutulmaz sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm, bu kez İzmir’de sokakta yaşayan, sokakta çalışan çocuklar için çalışmalarını yürüten Çocuklar Geleceğimizdir Derneği yararına gerçekleşen özel gösterimle izleyicilerle buluştu. Cinemaximum Optimum İzmir’de  düzenlenen etkinliğe  filmin başrol oyuncusu Timuçin Esen ile birlikte Turgut Tunçalp, Şahin Kendirci ve yapımcı Mustafa Uslu da katıldı. Bilet satışından elde edilen gelir Çocuklar Geleceğimizdir Derneği’ne bağışlandı.

İzmir’deki galanın gelirini Çocuklar Geleceğimizdir Derneği yararına yapma kararı aldıklarını söyleyen oyuncu Timuçin Esen, filmde canlandırdığı Müslüm Gürses karakterinin ufkunu açtığını ifade ederek, “Bu rol böyle güzel bir insanı yakından tanıma fırsatı verdi. Bu filmde Müslüm Gürses’in çocukluğunda yaşadığı travma anlatılıyor aslında. Çocuklukta yaşanan şeylerin hayatı nasıl etkilediğini görebiliyoruz. Çocuklar bambaşka  varlıklar. Çocuklar hepimiz için çok önemli” dedi. 

Filmin yapımcısı Mustafa Uslu ise Atamızın Şehri İzmir diye başladığı konuşmasında ,  İzmir galasının gelirini çocuklar yararına faaliyet gösteren bir derneğe bağışlama fikrini sunduğu için Timuçin Esen’e teşekkür ederek, “Timuçin bana bu fikri söylediğinde ‘Müslüm Baba hayatta olsaydı bununla gurur duyardı’ demiştim. O sağlığındayken de tüm çocuklara kendi evlatları gibi davranıyordu” ifadelerini kullandı.

Filmde Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci ve Gürses’in babası rolündeki Turgut Tunçalp de İzmir’de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Dernek Başkanı; Neşe Can Hürtürk Sizlerin varlığı ile dernek olarak 24 yıldır gerek sokakta yaşayan, gerekse sokakta çalışan yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımız için çok yönlü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yönden zorluklarla dolu bu alanda en büyük destekçilerimiz siz değerli gönüllülerimiz oluyor. Bugün Müslüm Gürses anısına gerçekleştirilen filmin bizim çocuklarımız için gösterilmesi çok büyük bir mutluluk. Basta yapımcımız Mustafa Uslu ve bir sosyal sorumluluk projesine dönüşmesi fikrini ortaya atan Timuçin Esen ‘e çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi ve katılımcı ve destekçilere teşekkürlerini verdi. 

2013 yılında hayatını kaybeden efsane isim Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmin İzmir galasında yıldız oyuncular, hem sevenleriyle fotoğraf çektirdi, hem de filmi hayranlarıyla birlikte izledi.

Önce sadece ezilenlerin, dışlanmışların sesiyken zamanla benzersiz ses rengi, farklı yorumuyla her kesimden dinleyiciyi şarkılarında buluşturmayı başaran Müslüm, CGV Mars Entertainment Group dağıtımında 26 Ekim tarihinde gösterime girdi. Çok kısa sürede 3,5 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan film, 15 Kasım’dan itibaren de Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, Danimarka ve İsviçre’de olmak üzere Avrupa’da 8 ülkede vizyonda… 

Yönetmenliğini Can Ulkay ve Ketche’nin üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin yazdığı MÜSLÜM’ün güçlü oyuncu kadrosunda Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Şahin Kendirci,  Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Kurtaran, Goncagül Sunar, Aleyna Özgeçen yer alıyor. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894