• BIST 9645.02
  • Altın 2418.361
  • Dolar 32.546
  • Euro 34.665
  • İzmir 19 °C

Nayime'ye Taş Gibi Sponsor

Nayime'ye Taş Gibi Sponsor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ŞENOL GÖK / 28-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Sivas’da yapılacak okullar arası Türkiye şampiyonasına maddi sıkıntılar yüzünden katılamayacak olan Aliağa Belediyesi Geçlik ve spor Kulübü’nün taekwondo sporcu

NAYİME’YE TAŞ GİBİ SPONSOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ŞENOL GÖK / 28-30 Mayıs 2012 tarihleri  arasında Sivas’da yapılacak okullar arası Türkiye şampiyonasına maddi sıkıntılar yüzünden katılamayacak olan Aliağa Belediyesi Geçlik ve spor Kulübü’nün taekwondo sporcusu Naime Baydar’ın derdine Aliağa Beşiktaşlılar Derneği ve Milangaz çare oldu.

13 yaşında sporcu kariyerinde birçok başarıya imza atan, 7 çocuklu bir ailenin ferdi olan Naime Baydar, 5 yıldır uğraştığı taekvando sporunda Türkiye birinciliği ve beşinciliği, dört kez İzmir il Birinciliği, üç kez İzmir il ikinciliği, iki kez İzmir il Üçüncülüğü elde ederken, Ayrıca  1.Uluslararası İzmir taekwondo turnuvasında ikinciliği elde etti. Katıldığı bir çok yarışmada İzmir ve Aliağa’yı başarıyla temsil eden Aliağa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü lisanslı taekwondo sporcusu ve  Şehit Sabahattin Kara Kaplan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Naime Baydar, Sivas’ta yapılacak olan Okullar arası Türkiye şampiyonasına maddi imkansızlıklar yüzünden katılamayacağını öğrenen Aliağa Beşiktaşlılar Derneği ve Milangaz başarılı sporcuya destek olarak sahip çıktı.

DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU

Aliağa Beşiktaşlılar Derneği’nde Naime Baydar’a Müjdeli haberi veren Milangaz Aliağa Dolum Tesisi Müdürü Bedri Kaçar şampiyonaya katılım için gerekli olan parayı zarf içinde Naime’ye teslim etti. Kaçar “Böylesi başarılı bir kızımıza destek olmak bizim boynumuzun borcu. Üyesi olmakla gurur duyduğum Beşiktaşlılar  Derneğimizin organizasyonu ile bu desteği kardeşimize vermekten gurur duyuyoruz” başarılı bir sporcuya sponsor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Kaçar “Ailesinin Sosyo-ekonomik durumunun iyi olmaması nedeni ile Türkiye şampiyonasına katılamayacağını öğretmenlerine iletmiş ve öğretmenleri bunun üzerine Naime’ye sponsor arayışlarına başlamış. Tüm bunları üzülerek öğrendik, Allah aşkına böylesi başarılı bir öğrenciye destek olunmaz da kime destek olunur” şeklinde konuşarak duygularını ifade etti. Aliağa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güven Ülkü; ‘ Naime Sivas’tan da madalya ile dönecektir. O’na hepimiz inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

SİVAS’TAN BİRİNCİ OLARAK DÖNECEĞİM

Öğretmenlerinin verdiği müjde ile dünyaya tekrar gelmiş gibi sevindiğini belirten Naime Baydar “Öğretmenlerim bana öyle müjdeli bir haber verdiler ki bu gün yerimde duramıyorum. Sağ olsun bana sahip çıktılar ve beni bu yarışmaya gönderecekler. Aliağa Beşiktaşlılar Derneği’ne ve Milangaz Aliağa Dolum Tesisi Müdürü Bedri Kaçar’a bana yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben de bu destekler ile Sivas’tan birinci olarak döneceğim. İzmir’i, Aliağa’yı en iyi şekilde temsil edip, bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894