• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İzmir 22 °C

En Eğlenceli Ramazan Karşiyaka'da

En Eğlenceli Ramazan Karşiyaka'da
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşları iftar sofralarında buluşturan Karşıyaka Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlencelerini de unutmadı
EN EĞLENCELI RAMAZAN, KARŞIYAKA'DA
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşları iftar sofralarında buluşturan Karşıyaka Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlencelerini de unutmadı. Her mahallede sergilenen orta oyunları, Hacivat- Karagöz, sihirbaz gösterileri ve müzik dinletileri Ramazan gecelerine keyif kattı.
 
 
 
EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ
Ramazan ayı boyunca her Salı ve Perşembe günü farklı bir mahallede, iftar sonrası gerçekleştirilen Ramazan eğlencelerinde, ilk önce tiyatro ekibi sahne alıyor ve Tulumbacılar isimli kısa oyun sergileniyor. Daha sonra göçmen bandosu ve fasıl ekibi, doyumsuz bir müzik ziyafeti sunuyor. Ardından sergilenen orta oyunu ve Hacivat- Karagöz gösterisi ile eğlence tavan yapıyor. Son olarak da sihirbaz şovuyla gece tamamlanıyor. Yaklaşık 2 saat süren program boyunca, belediyenin ikram araçları da vatandaşlara hizmet ediyor.
 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Karşıyaka Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan eğlenceleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Dedebaşı ve Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki organizasyonlara yaklaşık üç bin kişi katıldı. Ramazan eğlencelerinin ay boyunca her Salı ve Perşembe günü farklı bir mahallede devam edeceği belirtildi.
 
BARIŞ VE DOSTLUK MESAJI
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Ramazan ayı, ibadetimizi yaparken iç huzurumuzu da sağladığımız, aynı zamanda dostluğa, insanlığa ve barışa katkı koyduğumuz önemli bir ay. Ay boyunca, vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofralarında buluştuğumuz gibi geleneksel sokak eğlencelerimizi de unutmadık. Karşıyakalıların, hem güzel hem de eğlenceli bir Ramazan geçirmesi için çalışıyoruz" dedi.
 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894