• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Ada yeraltı konteyner sistemine geçti

Ada yeraltı konteyner sistemine geçti
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / "Çevre ve İnsan" ilkesini benimseyen Kuşadası Belediyesi yeraltı vinçli çöp konteyneri uygulamasına geçti.
KUŞADASI BELEDİYESİ YERALTI ÇÖP KONTEYNER SİSTEMİNE GEÇTİ
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
"Çevre ve İnsan" ilkesini benimseyen Kuşadası Belediyesi yeraltı vinçli çöp konteyneri uygulamasına geçti.
 
Çevrede kötü görüntü oluşturan çöpler nedeniyle harekete geçen Kuşadası Belediyesi yeraltı çöp konteyner sistemiyle çöplerin oluşturacağı olumsuz etkileri yerin altında tutacak. 
Yeni sistemle ilgili açıklamada bulunan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, çöplerin el değmeden toplanacağını ve 1 dakika içinde alınıp boşaltılacağını ve böylece çöp kamyonlarının neden olduğu trafik sorunlarının da önüne geçileceğini ifade etti.
Başkan Kayalı, Kuşadası'nın Dünya'ya açılan bir kapı olduğunu bu yüzden de çevre güvenliğinin, temizliğinin ve halk sağlığının önemli olduğunu vurguladı.
Vatandaşları sağduyulu olmaya çağıran Başkan Özer Kayalı daha sağlıklı daha temiz bir çevre için halktan bu konteynerları kullanmaları gerektiğini dile getirdi. 
Yeraltı çöp konteyner çalışmalarının Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini belirten Başkan Kayalı Belediye bünyesinde 15 adet yeraltı konteyner sistemi bulunduğunu ve 72 adet de yerüstü konteyner sisteminin bulunduğunu söyledi.
Yeraltı konteyner sistemi ilk olarak eski Jandarma binasının önüne 3 adet olmak üzere , Sabucalı sokağa 2 adet (Belediye binasının arkası iş bankasının karşısı) , Atatürk Bulvarı'na 1 adet (Kısmet Otel mevki) yerleştirildi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894