• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İzmir 23 °C

Adnan Keskin'den İhsanoğlu'na destek

Adnan Keskin'den İhsanoğlu'na destek
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’den Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek: “CHP’lileri İhsanoğlu’na oy vermeye çağırıyorum.”
ADNAN KESKİN'DEN PROF. DR. EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NA DESTEK
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’den Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek: “CHP’lileri İhsanoğlu’na oy vermeye çağırıyorum.”
 
Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığına aday gösterilme sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı eleştirilerle gündeme gelen ve cumhurbaşkanı adayının, örgütün ve partinin yetkili kurullarının görüşü alınmadan re’sen belirlenmesine karşı durduğunu gerekçe göstererek İhsanoğlu’nun adaylığı için imza atmayan CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, bir basın açıklamasıyla Türkiye’nin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na desteğini duyurdu. 
 
Açıklamasında Türkiye’nin, siyasi tarihinde ender görülen, geri dönüşü çok zor olabilecek bir sürüklenmenin içerisinde olduğu tespitini yapan Adnan Keskin, “Ülkemizin yoksul ve yoksun bırakılmış tüm insanları için, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, mutlaka aktif olarak yer almak ve Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermek zorunda olduğumuzu belirtiyorum. Tartışmalardan etkilenen ve sandığa gitmeme eğiliminde bulunduğunu söylenen, CHP’ye oy veren tüm yurttaşlarımızı ve CHP’li üyelerimizi, toplumumuzun karşı karşıya bırakıldığı, geri dönülmesi çok zor olabilecek bu tehlikeli süreci durdurmaları için ‘oy vermeye’ çağırıyorum” ifadelerini kullandı. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894