• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İzmir 19 °C

83. İEF'de ne nerede?

83. İEF'de ne nerede?
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Türkiye’nin uluslararası nitelikteki ilk fuar organizasyonu; İzmir Enternasyonal Fuarı 83’üncü gurur yılını kutluyor. Fuar bu yıl 29 Ağustos - 7 Eylül 201
83. İEF'DE NE NEREDE?
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Türkiye’nin uluslararası nitelikteki ilk fuar organizasyonu; İzmir Enternasyonal Fuarı 83’üncü gurur yılını kutluyor. Fuar bu yıl 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek. 
 
Partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu illerin Diyarbakır ve Malatya, temasının Lojistik olduğu 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sadece uluslararası katılım holü yurt dışı katılımcı  firmalardan gelen talep doğrultusunda 29 Ağustos – 2 Eylül 2014 tarihlerinde beş gün açık kalacak. Diğer tüm etkinlikler 10 gün boyunca devam edecek.
 
Bir genel ticaret fuarı niteliği taşıyan ve Türkiye’nin ilk fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na her yıl yaklaşık 20 farklı ürün grubunda, yerli yabancı bin 100’ü aşkın firma, 60’dan fazla ülke katılıyor.
 
İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.Fuara girişlerde kentkart kullanılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 – 23.00 olarak gerçekleşecek.
 
ULUSLARARASI BÖLÜM 
Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi, uluslararası bölümü 29 Ağustos – 2 Eylül 2014 tarihlerinde beş gün açık kalacak. Bir dünya buluşmasına ev sahipliği yapacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yurt dışı katılım İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 no’lu hol’de organize ediliyor. Partner Ülke Mauritius ve Odak Ülke Hindistan’da bu alanda yer alacak.
 
ONUR KONUĞU İLLER
İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 83’üncü yılında Onur Konuğu Kentleri Diyarbakır ve Malatya olacak.  Geçtiğimiz yıllarda 1/B no’lu holde yer alan onur konuğu iller, bu yıl farklı bir uygulama ile 3 no’lu holde olacak.
 
TEMA KATILIMI
Her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yıl ki teması, önümüzdeki yıllarda organize edilmesi planlanan lojistik ihtisas fuarından yola çıkılarak “Lojistik” olarak belirlendi. Lojistik sektörüne yönelik katılımcı firmalar ve çeşitli sergiler 2 no’lu hol’de yer alacak. 
 
FUAR ÇARŞISI
Bu yıl kapalı alanda Fuar çarşısı 1/A no’lu hol’de organize edildi. Açık alanda ise çarşı,  Lozan ve Montrö kapısı arasındaki bölümde yer alacak.
 
BİLİŞİM – İLETİŞİM
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B no’lu holde yer alan “Bilişim ve İletişim” özel bölümü yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. 2010 yılında gerçekleştirilen 78. İEF’nin ana teması olan “İletişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon”dan yola çıkılarak, firmalardan gelen talep doğrultusunda oluşturulan “Bilişim ve İletişim” özel bölümünün bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
OTOMOTİV
Binek, ağır tonajlı, hafif ticari, ticari, otomotiv yan sanayi, otomotiv lojistik dallarında üretim yapan ve hizmet veren otomotiv firmaları ile İş makinaları Kültürpark Kaskatlı Havuz ve Lozan Kapısı alanında organize ediliyor.
 
ROAD SHOW AREA 
2012 yılında ilk kez tırla katılım yapacak firmalara ilişkin ayrılan Road Show Area özel alanı katılımcı firmalar tarafından gelen talep doğrultusunda bu yıl da oluşturuluyor. Kültürpark Uzun Havuz çevresinde oluşturulan Road Show Area alanında birçok farklı firmanın tırları sergilenecek. 
 
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
26 Ağustos kapısı girişinin sol tarafına ayrılan özel alanda sivil toplum kuruluşları ve dernekler ye alacak.
 
GIDA SATIŞ ALANI
Marka tescilli  ürünlerin olacağı gıda satış alanı bu yıl da Kültürpark Paraşüt Kulesi etrafında olacak.
 
YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİ
Her yıl fuar ziyaretçilerinin uğrak noktası haline gelen etkinlik Kültürpark Basmane Kapısı Girişi’nde yer alıyor. Fuar süresince farklı yörelerin mutfaklarının sergileneceği Yöresel Lezzetler Festivali’nde, Festival boyunca birbirinden renkli sahne gösterileri dans ve müzik dinletileriyle ziyaretçiler hoşça vakit geçirecek
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894