• BIST 9524.59
  • Altın 2491.675
  • Dolar 32.5148
  • Euro 34.725
  • İzmir 20 °C

İzmir'den, İsrail'in zulmü dünya'ya haykırılacak

İzmir'den, İsrail'in zulmü  dünya'ya haykırılacak
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, İsrail'in, Filistin'e yönelik zulmünü dünya'ya haykırmak
İZMİR'DEN, İSRAİL'İN ZULMÜ  DÜNYA'YA HAYKIRILACAK
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, İsrail'in, Filistin'e yönelik zulmünü dünya'ya haykırmak amacıyla Cumartesi günü Konak Meydanı'nda bir protesto gösterisi düzenleneceğini bildirdi. 
 
İsrail’in Filistin topraklarına yönelik kara harekatı başlatması ve bombalı saldırılarıyla kadın, çocuk demeden katletmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu zulme sessiz kalmayan Memur-Sen öncüğündeki sivil toplum kuruluşları da, 26 Temmuz 2014 Cumartesi günü Konak Meydanı'nda bir araya gelerek bu katliamı protesto edecek. Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak'da, tüm İzmirlileri Gazze'ye destek için Cumartesi günü Saat 18:00'da yapılacak protesto gösterisi ve basın açıklamasına davet etti. İsrail'in zulmünü dünya'ya duyurmak istediklerini belirten Şenocak, "İsrail'in Filistin'de yönelik zulümlerine karşı bir basın açıklaması düzenledik.  İsrail'in çocuk, genç ve yaşlı demeden herkesi katletmesini dünya'ya haykırmak istiyoruz. Bu anlamda tüm İzmir'lileri 26 Temmuz 2014'de Konak Meydanı'nda saat 18:00'de yapılacak basın açıklamamıza davet ediyoruz. Açıklamayı, Dr. İhsan Şenocak gerçekleştirecektir. Bu mübarek günde, bu zulme karşı hep birlikte olmalıyız" diye konuştu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894