• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İzmir 22 °C

En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirket

En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirket
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türkiye’de büyüme hızı en yüksek olan ilk 100 şirket, dünyada en hızlı büyüyen şirketlerle buluşacak. AllWorld Network, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) o

Başkan Saka’dan En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirket Yarışmasına Katılım Çağrısı

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türkiye’de büyüme hızı en yüksek olan ilk 100 şirket, dünyada en hızlı büyüyen şirketlerle buluşacak. AllWorld Network, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ortaklığında, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla Türkiye 100 projesi başladı.

​Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, bölgedeki bütün girişimcileri bu projeye katılmaya çağırırken, en hızlı büyüyen 100 firmanın yeni müşteri, yatırım, yetenek fırsatlarına kavuşacağını, dünya çapında hızla büyüyen lider şirketlerle network ve iş ilişkilerini geliştirme fırsatı yakalayacağını duyurdu.

ALTO Başkanı Saka, “Proje, halka açık olmayan ve hızla büyüyen dinamik şirketler için önemli olanaklar sunuyor. Kazanan şirketler 2011 ve 2013 yılları arasındaki yıllık ortalama satış gelirlerindeki büyüme performansına göre sıralanacak. Tek değerlendirme kriteri satış gelirlerinin ilgili dönemdeki büyüme ortalaması olacak. Böylece satışlarını en fazla arttıran 100 şirket belirlenecek ve satış gelirlerini en hızlı artıran şirket Türkiye 100 listesinde 1’inci sırada yer alacak” dedi.

En hızlı büyüyen 100 firmanın Harvard Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek AllWorld Liderlik Zirvesi’ne katılacağını belirten Başkan Saka, “İlk 100’e giren şirketler dünya çapında hızla büyüyen lider şirketlerle network ve iş ilişkileri geliştirebilecekler, en yeni fikirlerden haberdar olacak; ayrıca dünyaca ünlü akademisyen, yatırımcı ve girişimcilerle ortak bir iletişim ağının da parçası olacaklar” diye konuştu.

Proje için başvurular  www.turkiye100.org web sitesi üzerinden 15 Kasım 2014 tarihine kadar ücretsiz olarak yapılabilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894