• BIST 9618.57
  • Altın 2475.068
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.4817
  • İzmir 21 °C

Foçalı Turizmciler Sandık Başında...

Foçalı Turizmciler Sandık Başında...
Hasan Eser / Foça / Kanal 35 / Foçalı Turizmcilerin Başkanı Işıl Dirim Kavitaş güven tazeledi. İzmir'in turistik beldesi Foça’da faaliyet gösteren "Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaflar Derneği"nin (TUDER) olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
FOÇALI TURİZMCİLER SANDIK BAŞINA GİTTİ 
 
Hasan Eser / Foça / Kanal 35 /  Foçalı Turizmcilerin Başkanı Işıl Dirim Kavitaş güven tazeledi. İzmir'in turistik beldesi Foça’da faaliyet gösteren "Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaflar Derneği"nin  (TUDER) olağan genel kurul toplantısı  yapıldı.
 
Foça Liman Restoranda   gerçekleştirilen genel kurula dernek üyeleri  ve davetliler katıldı.Divan Başkanlığına Serdar Tunçbay'ın seçilmesi ile başlayan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu, kabul edildi. Aynı şekilde Tahmini bütçe ve diğer maddeler de yine oy birliğiyle genel kuruldan geçti Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde en yüksek oyu alan mevcut başkan Işıl Dirim Kavitaş dernek başkanlığına yeniden seçildi. Başkan Kavitaş'ın  beş kişiden oluşan yönetim kurulunda;  Tayfun Karasu, Servet Rençber, Hakan Barçın ve Umut Tutar yer aldı. Dernek Başkanlığı görevine yeniden seçilmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Işıl Dirim Kavitaş, 35 Haber'e yaptığı açıklamada; genel kurul sonucunun Foçalı turizmciler  için hayırlı olması dileğinde bulundu.Başkanlığa yeniden  seçildiği için büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Işıl Dirim Kavitaş, "TUDER olarak başlıca amacımız Foça'ya bir kimlik kazandırmak, Foça'nın turizm kimliği ile balıkçı kasabası kimliğini de entegre ederek  Foça'nın gelişimine  ve tanıtımına katkıda bulunmaktır" dedi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894