• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Kariyer Yolunda İpuçları...

Kariyer Yolunda İpuçları...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
TÜRKİYE’NİN İLK ONLINE ALIŞVERİŞ VE YAŞAM TRENDLERİ DERGİSİNİN YARATICISINDAN KARİYER YOLUNDA İPUÇLARI
 
“KARİYER İÇİN ÖNÜNÜZE ÇIKAN FIRSATLARI KAÇIRMAMALISINIZ!”
 
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi   
Türkiye’nin en bilinen dergilerinden birinde stajyer olarak başladığı kariyerine, ideallerinin peşinde çok çalışarak ve önüne çıkan fırsatları lehine çevirerek devam eden Dergici Aysun Orhan, yeteneklerini aklıyla birleştirmesini bilen insanın başarıya ulaşacağını ve yaptığı her işe yüreğini koymanın başarının anahtarı olduğunu söylüyor. Kariyerine stajyer olarak başladığı kurumda sırasıyla muhabirlik, haber müdürlüğü ve yazı işleri müdürlüğü yapan ve sonrasında uzun yıllar farklı dergileri sıfırdan yaratan Aysun Orhan, dergicilik tecrübesini, teknolojinin de gelişmesine bağlı olarak dijital dünyaya taşıdı. Türkiye’nin ilk aylık, online, alışveriş ve yaşam trendleri dergisi “trendEra magazine”i hayata geçirdi.
 
24.09.2014 İstanbul
 
 Öğrencilik yıllarından bu yana  dergicilik hayatının içerisinde olan Aysun Orhan, çalışma azmini girişimcilik ruhu ile  pekiştirerek ilk aylık online alışveriş ve yaşam trendleri dergisi olan trendEramagazine’i hayata geçirdi. 
 
Akla gelebilecek her ortamda  ücretsiz olarak e-derginin  okunabileceği düşüncesiyle yola çıktığına dikkat çeken Aysun Orhan, her ay ünlü isimlerle keyifli röportajların yer aldığı dergide moda, alışveriş, kozmetik, dekorasyon, eğlence, teknoloji, kişisel gelişim, kuantum ve hatta futbol’un da olduğunu söyleyerek insanların  hayatına renk katabildikleri ve kolaylık sağladıkları için mutlu olduklarını belirtti. 
 
Kariyer hedeflenirken  öncelikle yapılan işin sevilmesi gerektiğini vurgulayan Dergici Aysun Orhan,  işini severek yapan insanın aşırı çalışmasına gerek olmadığını, severek yapılan işin daha verimli ve  başarılı sonuçlar getirdiğinin  altını çiziyor. 
 
Sosyal medya takibinin  e-dergiciliği destekleyen önemli bir alan  olduğunu söyleyen tecrübeli  Dergici Aysun Orhan, derginin adından da anlaşılacağı gibi (TREND-moda, ERA-çağ) her alanda yeniliklerin ilk takipçisi olacaklarını ve bunu da okuyucularına aktarmayı hedeflediklerini söylüyor.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894