• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C

Yelkenler Foça Rüzgarıyla Doldu...

Yelkenler Foça Rüzgarıyla Doldu...
Hasan Eser / Foça / Kanal 35 / Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları Foça’da yapıldı.

YELKENLER FOÇA RÜZGARIYLA DOLDU

Hasan Eser / Foça / Kanal 35 / Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları Foça’da yapıldı. Foça Yelken İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlarda, Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 20’ye yakın kulübü temsil eden 250 sporcu mücadele etti.Fener Adası, Orak Adası ve İncir Adası parkurunda gerçekleşen yarışlara; optimist, 4.7 Laser ve Laser Radial sınıflarındaki yelkenliler katıldı.Yarışmalarda dereceye giren sporcular; kupa ve madalyalarını Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge İle Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın elinden aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu’nca (TYF) Foça’da gerçekleştirilen Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları’nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi. Rakipleriyle olduğu kadar zorlu hava şartları ile de mücadele eden sporcuların madalya sevinci görülmeye değerdi.

Madalya töreni, 28 Eylül Pazar günü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Foça Kampı’nda gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara madalyaları; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Zorlu, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Arıkan, TYF Yarış Sorumlusu Mustafa Seyhan Evlioğlu, TYF İzmir İl Yelken Temsilcisi Turan Yılmazkoç, TYF Yarış Başhakemi Hakan Kütük, Foça Yelken ve İhtisas Kulübü (FYİK) Başkanı Reşit Çınarlı, FYİK Yöneticisi Bülent Kaşarcı, yarış sponsoru firma Neilson Club Phokaia İnsan Kaynakları Müdürü Süleyman Savaş ve Neilson Club Phokaia Yelken Teknik Sorumlusu Sean Williams tarafından verildi.

24-28 Eylül tarihlerinde yapılan Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları, büyük çekişmeye sahne oldu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 26 Eylül Cuma günü gerçekleşen yarışlar öncesinde, yarış karargahı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Foça Kampı’nı ziyaret etti. Hakem heyetine ve sporculara başarılar dileyen Başkan Demirağ, yarışları hem denizden ve hem de karadan takip etti.

Başkan Demirağ, Ege Bölgesi’nin farklı illerinden gelen 20’ye yakın kulübü temsil eden 250 sporcunun yarıştığı ve kulüp yöneticileri ile sporcu ailelerinin de izlediği Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları’nın, Foça için önemli bir tanıtım olayı olduğunun altını çizdi. Türkiye Yelken Federasyonu, Foça Yelken İhtisas Kulübü ve spornsor firmalara teşekkür eden Başkan Gökhan Demirağ; Foça Belediyesi olarak, Foça’da düzenlenecek olan yelken şampiyonalarına her zaman destek vereceklerini belirtti.

Yarışlarda şu sonuçlar alındı;

Laser Radial: 1.Atakan Çimen(Bodrum Modalılar), 2.Özgür Daniel Foster(Gökova), 3.Efe Soysal(Karşıyaka)

Laser Radial Genç: 1.Özgür Daniel Foster(Gökova), 2.Efe Soysal(Karşıyaka), 3.Berkay Abay(Foça)

Laser 4.7 Genel: 1.Toygar Elmas(Göztepe), 2.Onur Cemil Mandalinci(Turgutreis), 3.Şeref Ünlü(Fethiye), 4.Barbaros Hekimoğlu(Karşıyaka), 5.Özgür Deniz Güneş(Bodrum Bld.)

Laser 4.7 Junior: 1.Ege Karaman(Bodrum ERA), 2.Yılkan Timurşah(A.R.M. Urla), 3.Efe Ağan(Bodrum Bld.)

Laser 4.7 Bayan: 1.Ecem Yılmaz(Foça), 2.Zeynep Beyenirsoy(Turgutreis), 3. Zeynep Uyanık(Bodrum Bld.)

Optimist Genel: 1.Rasim Yaşar(A.R.M. Urla), 2.Kaan Koska(Turgutreis), 3.Şahin Parlak(Turgutreis), 4. Arman Tıhmınlıoğlu(Solo), 5. Yiğit Yalçın Çıtak(Turgutreis)

Optimist Kız: 1.Okyanus Arıkan(A.R.M. Urla), 2.Yağmur Özcan(Bodrum ERA), 3. Alçin Subaşı(A.R.M. Urla)

Optimist Junior: 1.Umut Kartal(Bodrum ERA), 2.Okyanus Arıkan(A.R.M. Urla), 3.Derin Baytur (Karşıyaka), 4.Demir Dirik(Çeşme), 5.Can Ertürk (A.R.M. Urla)

Optimist Junior Kız: 1. Okyanus Arıkan(A.R.M. Urla), 2.Naz Yetiş (Turgutreis), 3.Lara Cindoğlu(A.R.M. Urla)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894