• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Fotoğraf Sanat Günleri başlıyor

Fotoğraf Sanat Günleri başlıyor
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Fotoğraf Sanat Günleri, 9 Ekim’de,
İZMİR ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAF SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Fotoğraf Sanat Günleri, 9 Ekim’de, Moda Fotoğrafçısı Esat Yargıcı’nın Moda Fotoğrafı Atölyesi ve Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut söyleşisi ile başlayacak. Dsquared, Diesel, Just Cavalli gibi dünya markalarının yüzü olan Brezilyalı model Jean Carlos Santos ise Moda Atölyesinde öğrenciler için poz verecek. 
 
İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 3’üncü kez düzenlenen Fotoğraf Sanat Günleri, İzmir kültür yaşamına renk katacak. İzmir Özel Fatih Koleji Kültür Merkezi ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak söyleşi ve sergiler ile 9 Ekim’de başlayıp 14 Ekim’e kadar devam edecek etkinliğin açılışı, Moda Fotoğrafçısı Esat Yargıcı’nın Moda Fotoğrafı Atölyesi ile başlayacak. Atölye çalışmasında, Dsquared, Diesel, Just Cavalli gibi dünya markalarının yüzü olan Brezilyalı model Jean Carlos Santos ise Moda Atölyesinde öğrenciler için poz verecek. 
 
Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut söyleşisi ve öğrenci sergileri ile devam edecekte etkinlikte Doç. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur “Postmodernizim ve Ötesinde Fotoğraf”, Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu “Filmden Cloun’a Gelişen Fotoğraf Teknolojisi”, Yrd. Doç. Mehmet Kahyaoğlu “Fotoğraf Öncesinde İmgenin Tarihi” başlıklı birer sunum yapacak. 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894