• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Dikili’de tarihi anlaşma...

Dikili’de tarihi anlaşma...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Dikili’de tarihi anlaşma...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla rakiplerine gözdağı veren Dikili Çandarlıgücü Spor’a seracılık devi MÜBAY sponsor oldu. 
 
Hedef Şampiyonluk Destek Tam
Yeni sezonda İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mutlak şampiyonluğu hedefleyen Dikili Çandarlıgücü Spor’a seracılık devi MÜBAY’dan büyük destek geldi. Sıfır GDO ve yüzde yüz hormonsuz üretim hedefiyle faaliyet gösteren MÜBAY Seracılık, 2014-2015 sezonunda İzmir Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam eden ve ay sonu ilk maçına çıkacak olan Dikili Çandarlıgücü Spor’un forma göğüs reklamını bir yıl boyunca üstlendi. Öte yandan yapılan anlaşmaya konulan ek maddeyle Dikili Çandarlıgücü Spor,  TFF tarafından 10-15 Ekim 2014 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek olan TFF Plaj Futbol finallerinde Mübay Seracılık A.Ş. Dikili Çandarlıgücü ismiyle mücadele edecek. Dikili MÜBAY tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü Başkanı Fuat Işık ve MÜBAY Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk katıldı.
 
‘Dikili’de Değişim Devam Edecek’
İmza töreninde konuşan Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, MÜBAY Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk’a, Dikili Çandarlıgücü Spor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.  Durak, ‘Dikili’de, Mustafa Tosun’un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından büyük bir değişim yaşanıyor. Mustafa Başkanımız her alanda olduğu gibi Dikili’yi sporda da öncü kent yapmak için spora, sporculara ve spor kulüplerimize tam destek vererek onların yarışmacı oldukları liglerde başarı elde etmesine büyük katkı sunuyor. Belediyemizin sunduğu bu katkıyla beraber ilçemizde faaliyet gösteren Türkiye’nin seracılıkta öncü kuruluşu MÜBAY’ın ve Sayın Mehmet Mavuk’un ilçemizin yüz akı Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü’ne böyle bir katkıyı, böyle bir desteği vermesi bizi oldukça mutlu etmiştir. MÜBAY Seracılık ve Sayın Mehmet Mavuk’la olan bu işbirliğimizle takımımızın önce Süper Amatör Küme’de ardından da Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olup 3. Lige çıkacağına gönülden inanıyorum. Bu anlamda Sayın Mehmet Mavuk’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.
 
MÜBAY Seracılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk da, ‘Bizlerde Dikili Çandarlıgücü Spor’un önümüzdeki süreçte büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bu süreçte gelecek her başarıyla da daha da mutlu olacağız’ şeklinde konuştu.
 
Dikili Çandarlıgücü, Antalya'da Şampiyonluğu Hedefliyor
Türkiye Futbol Federasyonu ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek olan TFF Plaj Futbolu Ligi finallerinde mücadele edecek olan Mübay Seracılık A.Ş. Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını İzmir’e getirmeyi hedefliyor.
 
Final Maçı 15 Ekim’de
Plaj Futbolu kategorisinde Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve TFF tarafından, 10-14 Ekim tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek TFF Plaj Futbol Ligi final karşılaşmalarına Mübay Seracılık A.Ş. Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü’nün yanı sıra Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan etaplarda birinci olan takımlar mücadele edecek. Karşılaşmalar, iki dörtlü ve iki üçlü grup halinde 10-11-12 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak. Dört grup birincisinin yer alacağı yarı final maçları 14 Ekim, final ve üçüncülük-dördüncülük maçları ise 15 Ekim 2014 tarihinde oynanacak.
 
'Bu Takım Şampiyon Olacak'
Takımın durumu hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Futbol Koordinatörü Murat Durak, ‘Takımımız genç ve çok koşan futbolcu kardeşlerimizden oluşuyor. Mübay Seracılık A.Ş. Dikili Çandarlıgücü Spor Kulübü olarak turnuvada zorlu takımlara karşı genç, çok koşan, pres yapan, göze hoş gelen futbol oynayan enerji dolu bir kadroyla mücadele edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlar şampiyonluk kupasını kazanmak istiyor. Biz takım olarak hazırız ve kupayı kazanmak için şampiyonluk yolunda tüm maçlarda gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız. Turnuvaya katılan bütün takımlara saygı duyuyoruz ancak biz her maçımıza çıkarken rakiplerimize saygı göstermenin yanı sıra kazanmak hedefinde olacağız. Bu turnuvada takım olarak kenetlenip, takımımızın iyi noktalara gelmesi için her türlü fedakarlığı yapan Başkanımız Mustafa Tosun’a şampiyonluk kupasını hediye etmek istiyoruz” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Helvacı’nın Bileği Bükülmüyor11 Aralık 2023 Pazartesi 13:37
  • Aliağalı Sporcular Madalyaya Doymuyor28 Kasım 2023 Salı 16:16
  • Aliağaspor FK 2 – 0 Mardin 1969 Spor20 Kasım 2023 Pazartesi 11:10
  • Tepecikspor: 1- Bornova 1877: 023 Ekim 2023 Pazartesi 10:18
  • Bergama Belediyesi Badminton Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor16 Ekim 2023 Pazartesi 15:59
  • Aliağa Petkimspor Ege Cup 2023 için gün sayıyor14 Eylül 2023 Perşembe 11:21
  • Aliağa Belediyesi Kış Spor Okulları Başlıyor14 Eylül 2023 Perşembe 11:13
  • Helvacı’da Hedef Üst Lig09 Eylül 2023 Cumartesi 13:50
  • Spor Kenti Bergama07 Ağustos 2023 Pazartesi 10:44
  • Aliağa’da Muhteşem Yelken Turnuvası14 Haziran 2023 Çarşamba 14:58
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894