• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Her türlü vesayetin karşısındayız

Her türlü vesayetin karşısındayız
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesinin 4’üncü Olağan Genel Kurulu'na katılan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, / Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege /
ŞENOCAK: HER TÜRLÜ VESAYETİN KARŞISINDAYIZ
 
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesinin 4’üncü Olağan Genel Kurulu'na katılan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, " Türkiye'nin özgürleşmesi, demokratik standartlarının yükselmesi, çalışanların sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmesi hedefleriyle emek ve özgürlükleri kutsal görerek sendikacılık yapıyoruz" dedi. Şenocak, Türkiye'de her türlü vesayetin tasviyesi konusunda verdiği mücadeleyle Eğitim-Bir-Sen'in, milletin ve çalışanların gönlünde taht kuran bir sendika olduğunu vurguladı. 
 
Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesinin 4’üncü Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Manisa Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Şenocak'ın yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur- Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve çok sayıda Eğitim-Bir-Sen üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi katıldı. 161 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Mehmet Emin Sofuoğlu, başkanlık görevine devam etti. 
 
"ÇALIŞANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDUK"
Divanın teşekkülü, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kongrede ilk konuşmayı yapan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, Türkiye'de her türlü vesayetin tasviyesi konusunda verdiği mücadeleyle Eğitim-Bir-Sen'in milletin ve çalışanların gönlünde taht kuran bir sendika olduğunu vurguladı. Şenocak, "Ülkemizde gerçek manada Emek ve özgürlük mücadelesinin öncülüğü yapan Eğitim-Bir-Sen, bu yolda elde ettiği kazanımlarla çalışanların yüzünü güldüren, milli irade konusunda son derece duyarlı ve ülkemizdeki vesayetin tasviyesi konusunda verdiği mücadeleyle de milletin ve çalışanların gönlünde taht kuran bir sendikadır" diye konuştu.  
 
"EMEK VE ÖZGÜRLÜKLER KUTSALDIR"
Hem Eğitim-Bir-Sen hem de Memur-Sen sendikalarına mensup olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Şenocak, her iki sendikada da emeğe, özgürlüğe, ücret ve ülke gelişmişliğine katkı sunacak bir yol izlediklerini kaydetti. Şenocak, "Yeni Türkiye yolunda sendikamız da ilkleri yaşıyor. Eğitim-Bir-Sen olarak emek ve özgürlükleri kutsal görerek, bu bağlamda sendikacılık yapıyoruz. Türkiye'nin yeniden inşası yolunda emek, özgürlükler, ücret ve ülkemizin gelişmesi önceliğimiz olduğu için sendikal hareketimize böyle bir anlam kazandırdık. Bu uğurda da çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. İnşallah çalışanların büyük kesiminin de takdiriyle yetkili sendika vasfımız devam edecektir. Türkiye'nin barış ve huzur ortamında demokratik standartları gelişmiş, dünya ile rekabet edebilecek ölçüye gelmesi için biz özellikle eğitimcilerin çok önemli görevleri olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle sendikamızda faaliyetlerimizin aralıksız devam ettiğini ve bundan sonra da devam edeceğini bildirmek isterim. İnşallah burada da delegasyonun takdiriyle seçilecek yönetim de bu minvalde mücadelesini sürdürecektir. Biz buna inanıyoruz. 
 
Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan başta olmak üzere, eski teşkilat başkanımız Erol Battal'ı da rahmetle yâd ediyorum" ifadelerinde bulundu. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894