• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İzmir 20 °C

Evler ve Şiirler Tepekule’de...

Evler ve Şiirler Tepekule’de...
Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerinden Selda Atiniz, Nuran Bağlam, Keziban Güler, Servet Kızıldağ ve Ebru Tolay ile Engin Yavuz’un fotoğraflarından oluşan “Evler ve Şiirler” sergisi
EVLER VE ŞİİRLER TEPEKULE’DE…
 
Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerinden Selda Atiniz, Nuran Bağlam, Keziban Güler, Servet Kızıldağ ve Ebru Tolay ile Engin Yavuz’un fotoğraflarından oluşan “Evler ve Şiirler” sergisi Tepekule Kongre Merkezi sergi alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
 
Sunuculuğunu Mehmet Necati Şentürk’ün yaptığı serginin açılışına CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Attila Sertel, Bornova Belediyesi eski Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ferdan Çiftçi, Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Bahadır Karabıyık, kurs öğrencileri ve kalabalık sanatsever grubu katıldı.
Eğitmen Bahadır Karabıyık, birbiri ardınca sergiler açarak, fotoğraf sanatına katkıda bulunan öğrencilerine teşekkür ederken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Attila Sertel, en güzel fotoğraflarını sanatseverler ile paylaşan fotoğraf sanatçılarının İzmir’in sanat ve kültür yaşamına önemli katkıda bulunduğunu söyledi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise, sergiyi gezerken, fotoğrafları izlemekten büyük keyif aldığını belirtirken, “Şimdi fotoğraf sanatçıları sanatlarını teknolojinin son olanakları ile birleştirerek fotoğrafta kaliteli yükselttiklerini söyledi.
Sergide fotoğraf sanatçılarının toplam 72 fotoğrafı ile aralarında Nazım Hikmet’in de bulunduğu ünlü şairlerin evler konulu 14 şiiri yer alıyor. Sergi 7 Kasım akşamına kadar açık kalacak. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri   
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894