• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İzmir 25 °C

CHP İzmir Seçim Starttını Verdi

CHP İzmir Seçim Starttını Verdi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 2015 genel seçim startını verdi. Partililerle Aliağa'da bir araya gelen İzmir İl Başkanı Ali Engin,Milletvekili adayları ön seçimle belirlenmeli dedi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Dem
CHP İZMİR SEÇİM STARTTINI VERDİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 2015 genel seçim startını verdi. Partililerle Aliağa'da  bir araya gelen İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Milletvekili adayları ön seçimle belirlenmeli" dedi.
 
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir İl Örgütü ve partililerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz yaptı. Durmaz,“Eğer biz,bir birimize tutunmazsak, eğer biz kendi aramızda ki kırgınlıkları, uzaklıkları gidermeyip çözemezsek, başkaları gelir bizi yönetir ve bu kentin geleceğine karar verir. Geçmişte  yaşadıklarımızdan dolayı hepimizin gerekli dersleri çıkardığını düşünüyorum. Bizim  Aliağa'da güçlü bir siyasi temelimiz var. Biz Aliağa da eğer dağılmazsak, eğer kol kola girer ve bir birimizle uğraşmazsak. Enerjimizi bir birimize karşı harcamazsak. Kesinlikle Aliağa da güçlü sonuçlar alırız." dedi.
 
Partide ki kırılmaların önlenmesi gerektiği vurgusu yapan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,“ Umudumuzu dayanışmamızı artırmamız lazım.  Parti içinde ki kırılmaları önlememiz gerekli. Parti de demokrasi kanalları işliyor.  O demokratik ortamlarda tabi ki rekabet olacak. İtiraz eden bir kültürden geliyoruz. Yarışmaya, rekabete dayalı bir siyaset anlayışımız var diğer  partilere göre.  Parti de bunu her geçen gün kurumsallaştırmaya çalışıyoruz. Herkes artık oturduğu yerden oy kullanabiliyor. Hiç kimse haksız yere görevden alınmıyor. Eskiye göre daha iyi bir noktadayız. Daha iyi şeyler yapacağız sizlerin desteğiyle." dedi.
 
2015'te yapılacak olan milletvekili seçimlerine de değinen Engin,“Önümüzde Milletvekili seçimleri var. İnşallah ön seçim yapılır. Çok çalışanları ve iyi çaba gösterenleri Milletvekili seçin, olmayanları seçmeyin bizim böyle bir demokratik geleneğimiz var." diye konuştu.
 
 Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.    Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894