• BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İzmir 23 °C

Deliha İzmir Seyircisi İle Buluştu

Deliha İzmir Seyircisi İle Buluştu
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri / İzmirli sanatçı Gupse Özay, Türk sinema tarihinde bir ‘ilk’e imza atarak İzmir’i gur
İZMİR’İN GURURU DELİHA İZMİR SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU
 
İzmirli sanatçı Gupse Özay, Türk sinema tarihinde bir ‘ilk’e imza atarak İzmir’i gururlandırdı. Gupse Özay film ekibi ile birlikte İzmir’e iner inmez once meşhur Topçu’da çöp şiş keyfi yaptı, ardından da bir buçuk aydır gelemediği için çok özlediğini söylediği Kordon’da arkadaşları ile körfez havası aldı.Türk Sineması’nda ilk kez bir kadın komedi oyuncusu, kendi yazdığı bir karakteri beyazperdeye taşıdı. Gupse Özay’ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı BKM Film yapımı “Deliha” İzmir de filmi hemşehrileri ile birlikte izledi.
 
BÜTÜN İZMİR AYNI SELFIE’DE
Filmin başrol oyuncuları Gupse Özay, Barış Arduç, Cihan Ercan, Hulya Duyar,  Cenk Durmazel ve filmin yönetmeni Hakan Algül İzmir Optimum Outlet’de konfetiler ve balonlarla karşılandı.Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından organize edilen gösterimde, Deliha ekibini görmek için bekleyen binlerce İzmir’li, oyuncular ile birlikte dev bir selfie de çekildi.  Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklmada “İzmir’in filmimize gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz, yakında büyük sürprizlere halkımız hazırlıklı olsun” dedi.
 
HUKUKÇU BABANIN KOMEDYEN KIZI
Avukat Senih Özay diğer çocukları gibi hukuk okuyup avukat olmasını istediği kızını beyazperdede gururla izledi. Baba  kız gösterimin ardından kameralara birlikte poz verdi. Gupse Özay “ bütün aile benim de avukat olmamı bekliyordu ama ben oyunculuğu ve komediyi seçtim” dedi. Senih Özay’da filmi çok beğendiğini ve kızını çok güzel bulduğunu söyledi. 
 
Eğlenceli ve macera dolu hikayesi ile heyecanla beklenen film, seyirciyle buluştuğu ilk andan itibaren sevgiyle karşılandı. İzmir seyircisi girişte olduğu gibi filmin finalinde de dakikalarca ayakta alkışlayarak ve hatıra fotoğrafları çekerek uğurladı. 
 
Hem deli, hem delikanlı; hem tez canlı hem çok iyi niyetli Zeliha karakteri ile beyazyerdeye çıkacak olan Gupse Özay’a hikayesinde Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Korkmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı, Feriha Eyüboğlu, Benian Sönmez, Gülsüm Alkan, Serap Durmaz, Kadriye Çetinkaya, Jeyan Tözüm, Fatih Özkan’da oluşan kahkaha garantili bir ekip eşlik ediyor.  Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri      
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894