• BIST 9524.59
  • Altın 2490.695
  • Dolar 32.5745
  • Euro 34.6794
  • İzmir 16 °C

Fenerbahçeliler derneği hızlı başladı

Fenerbahçeliler derneği hızlı başladı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
İZMİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ HIZLI BAŞLADI
 
3. görev dönemine olağan üstü genel kurul ile seçilen Cem Çalışkan başkanlığındaki İzmir Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi genel kurulda söz verdiği hizmetlere başladı.
 
Genel kurulun hemen ardından gerçekleşen toplantılarda üyelik konusunun ele alındığını ve çalışmalarının bu doğrultuda olacağını bahseden başkan Çalışkan, ayrıca dernek binamızın restorasyon çalışmalarına da hız verildiğini anlattı. “Yönetime katılan yeni arkadaşlarımızında katılımı ve katkıları ile uzun yıllardır yaşamadığımız bir sinerji ortamını yakaladık. Herkes çok hevesli ve bu enerjiyi kaybetmek istemiyoruz.” dedi.
 
Gerçekleşen son yönetim kurulu toplantısında; onkoloji hastası çocukların ziyaret edilmesi, protokol ziyaretleri, üye işyerleri ile indirim kampanyaları çalışmaları gibi bir çok projeyi hayata geçirmeye hazırlanan yönetim aynı zamanda bir çok ünlü ismi de dernek çatısı altına getirmeye hazırlanıyor. 
 
Uğur Dündar ile Galibiyet Özçekimi
İstanbul’dan sıkıldığını ve her fırsatta İzmir’e yerleşmeyi istediğini söyleyen duayen gazeteci Uğur Dündar İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nin misafiri oldu. Dernek lokalinin adet tıka basa dolduğu ve ayakta kalanların olduğu Beşiktaş maçını dernek lokalinde izleyen Uğur Dündar taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı ve yeni yönetime başarılar dileyerek selfie çekildi.
Admin: [email protected]   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri       
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894