• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İzmir 25 °C

SP İzmir’in yeni vitrini...

SP İzmir’in yeni vitrini...
5. Olağan İl Kongresi ile göreve seçilen Saadet Partisi İzmir’in yeni yönetim kurulu üyelerini, İl Başkanı Sakartepe tanıttı / Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri

SAADET PARTİSİ İZMİR İL TEŞKİLATI'NIN  YENİ VİTRİNİ....

5. Olağan İl Kongresi ile göreve seçilen Saadet Partisi İzmir’in yeni yönetim kurulu üyelerini, İl Başkanı Sakartepe tanıttı.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla 5. kongresini 19 Ekim’de gerçekleştiren İzmir İl Teşkilatı, görev dağılımını tamamladı. Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakemler Derneği Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Slayt gösterisi eşliğinde yapılan tanıtımda yüzde 37 oranında yenilenen üyelerin özgeçmişleri hakkında bilgi verildi.
 
Yaş ortalamasının 43 olduğu yönetimin yüzde 47’si üniversite, yüzde 40’ı lise, yüzde 13’ü ise ilköğretim mezunundan oluşuyor. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, tanıtım programındaki konuşmasında heyecanlı ve coşkulu bir kongre yaptıklarını söyledi. “Herkes çok iyi biliyor ki, bizim derdimiz makam derdi değildir. Bizim derdimiz de davamız da hizmet aşkıdır, millet aşkıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, iktidarın doğru hizmetlerini teşvik etmek, yanlış faaliyetlerini ise uyarmak ve önüne geçmek için her türlü gayret ve çabanın içinde olacağız.” diyen Sakartepe, milletin sıkıntılarıyla ve beklentileriyle meşgul olacaklarını dile getirdi. 
 
Bugüne kadar Milli Görüş hareketi olarak ilkelerinden ve prensiplerinden taviz vermediklerini vurgulayan İl Başkanı Sakartepe, ne rüzgâra göre yön değiştirdiklerini, ne de küresel egemenlere boyun eğdiklerini ifade etti. “Gücün değil hakkın ve haklının yanında yer almak için; milli, süratli ve yaygın kalkınma için; lider ülke ve şahsiyetli dış politika için; milli eğitim ve sosyal politikalarda önce ahlak ve maneviyat anlayışının harekete geçirilmesi için siyasi arenada yer alıyoruz.” şeklinde konuşan Sakartepe, şeffaf, şaibesiz ve dürüst bir yönetimin en temel anlayışlarından birisi olduğunu kaydetti. Saadet Partili Sakartepe, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Milli Görüş hareketi olarak, hangi şart altında olursa olsun, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya sevdamızdan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.”
 
Programa katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ziyaettin Tokar ise, ülke için büyük düşünüp büyük projeler hazırladıklarını belirtti. 
 
Saadet Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Bayram Sakartepe, Ahmet Akdoğan, Ali Sabancı, Ayhan Bilgi, Bayram Akgün, Bekir Çalışkan, Celal Yiğit, Cemal Arıkan, Cenk Kılıç, Emine Özüdoğru Arslan, Fatih Zeybekoğlu, Halil Yalçınkaya, İsmail Öztürk, Kamil Bilgili, Mehmet Fatih Kaplan, Mehmet İntaş, Muhammed Ali İbiş, Mümin Güzel, Mustafa Erduran, Mustafa Özüdoğru, Mümin Baştürk, Nacettin Yolcu, Orhan Yıldırım, Osman Akyollu, Sefa Bilal Yıldız, Selçuk Kavuşan, Suna Canıtez, Turhan Tutumlu, Vedat Kolukısa, Zekeriya Hazırbulan 
Admin: [email protected]   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri       
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894