• BIST 9524.59
  • Altın 2491.578
  • Dolar 32.5711
  • Euro 34.7377
  • İzmir 16 °C

Zıpkınla balık avcılığı eğitimi...

Zıpkınla balık avcılığı eğitimi...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
EGESEM’DEN “SERBEST DALIŞ VE ZIPKINLA BALIK AVCILIĞI” EĞİTİMİ
 
Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) sporseverler için “Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avcılığı” eğitimi verecek. Kayıtlar www.egesem.org ve (232) 483 53 64 nolu telefondan yapılabiliyor. 
 
EGESEM’in Spor Programları içinde yer alan “Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avcılığı” eğitimi 23 Aralık Salı günü  başlıyor. 
Eğitmenliğini EÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Ali Ulaş’ ın üstlendiği eğitimde;  serbest dalışın terminolojisi, terim ve tanımları, serbest dalış antrenman teknikleri, malzeme seçimi ve özellikleri, serbest dalışta karşılaşılan sağlık sorunları, sığ su bayılması, samba, black-out, tehlikeli türler ve ilkyardım, zıpkınla balık avcılığında teknikler, türe özel av teknikleri gibi konular hakkında bilgiler aktarılacak. 
Toplamda 20 saat süren kursun 8 saati teorik, 12 saati uygulamalı derslerden  oluşuyor. Uygulama derslerin havuz eğitimi EÜ. Prof. Dr. Sermed Akgün Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda; deniz eğitimi ise  Urla İskele’den hareket eden EGESÜF Araştırma Gemisi ile Hekim Adası kıyılarında verilecek. Teorik dersler  ege Üniversitesi Atatürk Kültürü Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda  17.30- 20.30 saatleri  arasında düzenlenecek.
Dört gün sürecek olan eğitim sonunda “Katılım Belgesi” veriliyor. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894