• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Başkan Acar'dan minik ziyaret

Başkan Acar'dan minik ziyaret
Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri, yaşadığı şehri öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları proje ile keşfediyor / Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen
ALİAĞA BELEDİYESİ ÇOCUK EVİ’NDEN YARATICILIĞI GELİŞTİREN UYGULAMALI  PROJE
 
Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri, yaşadığı şehri öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları proje ile keşfediyor. Çocuk Evi 5 yaş gurubu öğrencileri Aliağa’nın tarihi, coğrafi ve fiziksel yapısını anlatan görsel ve işitsel öğelerin yer aldığı ‘Yaşadığımız yer Aliağa’ temalı bir proje hazırladı. Minik öğrenciler, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte projelerinin sunumunu gerçekleştirdi. Etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Öğrencilerin şiir dinletisi ve slayt gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.
 
MİNİKLERDEN BAŞKAN ACAR’A YOĞUN İLGİ
Miniklerin ilgi odağı olan Başkan Acar, sunum sonunda öğrencilerin Aliağa fotoğrafları ve görüntülerinden esinlenerek hazırladıkları ürünlerden oluşan sergiyi gezerek öğrencileri tek tek tebrik etti. Minikler Başkan Acar ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
‘YAŞADIĞIMIZ YER ALİAĞA’ TEMALI PROJE ÇALIŞMASI
Projeyi öğrencilere yaşadıkları ilçeyi tanıtmak, tarihini öğretebilmek ve günümüzdeki değişiklikleri gösterebilmek amacıyla hazırladıklarını belirten Aliağa Belediyesi Çocuk Evi Müdürü Necla Evren, “Proje kapsamında öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak çok farklı tekniklerle aşama aşama çalışmalar yaptılar. Biz her yıl okulumuzda öğrencilerimizle mutlaka bir kez proje çalışması yapıyoruz. Seçilen bir konu üzerinde çok detaylı gerçekleştirilen bir çalışma oluyor. Bununla ilgi velilerimizin de katkılarıyla çok güzel sonuçlar alıyoruz. Öğrencilerimizin hazırladıkları bütün ürünler velilerine sergileniyor. Bu sergi ile de ‘Yaşadığımız yer Aliağa’ temalı bir projemizin ne kadar başarılı olduğunu görmüş olduk” dedi.
 Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894