• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İzmir 20 °C

İzmir'de kar alarmı...

İzmir'de kar alarmı...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
İzmir’de kar alarmı
 
Türkiye genelinde dünden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle İzmir’de kapanan köy yollarına Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Dün akşam başlayan ve gece de aralıksız sürdürülen çalışmalarla kısmen veya tamamen kapanan köy yolları tekrar araç trafiğine açıldı.
 
Olumsuz hava şartları nedeniyle İzmirlilerin mağdur olmaması için tedbir alan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  kar yağışının başlamasıyla birlikte kentin bir çok noktasında kapanan yollara müdahale etti. Dün akşam saatlerinden itibaren 30 farklı noktada hazır bekletilen iş makineleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece boyunca da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yapılan müdahalelerle kapanan yollar tekrar araç trafiğine açılırken Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalara devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kemalpaşa-Bayındır arasındaki Çınardibi ve Bayramlı, Karaburun’un Yayla, Menemen’in Çaltı, Alenici, Beykoz ve Karaorman, Kınık’ın Sulacı, Karatekeli, Balaban, Usaçalı, İbrahimoğlu ve Çiftlik mahallelerinin yollarına iş makinesiyle müdahale ederek kullanıma açtı.  
Menemen’in Bozalan, Telekler, Bergama’nın Madran, Göçbeyli, Oruçlar, Eğlemis ve Ürgüpler, Kemalpaşa’nın Ovacık, Eşen ve Kumova köy yollarında çalışmalar devam ediyor. Beydağ ve Tire’de iş makineleri hazırda bekletiliyor. Bornova Çiçekliköy yolunda ise  tuzlama çalışması yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerine tuz desteği sağlanıyor.    Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri      
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894