• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • İzmir 20 °C

Türkoğlu'ndan Los Angeles Çıkarması!

Türkoğlu'ndan  Los Angeles Çıkarması!
Başarıyı taşımayı bilen erkeklerin markası Pierre Cardin, 2015 İlkbahar- Yaz Koleksiyon çekimlerini ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu modelliğinde Los Angeles’ta
HİDAYET TÜRKOĞLU İLE LOS ANGELES ÇIKARMASI!
 
Başarıyı taşımayı bilen erkeklerin markası Pierre Cardin, 2015 İlkbahar- Yaz Koleksiyon çekimlerini ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu modelliğinde Los Angeles’ta gerçekleştirdi. Yaşamını Los Angeles’da sürdüren başarılı NBA oyuncusu Hidayet Türkoğlu’nun hayatından karelerin Pierre Cardin şıklığı eşliğinde fotoğraflandığı çekimlerde, ünlü basketbolcuyu kızı Ela da yalnız bırakmadı.
 
Charlize Theron’dan Scarlett Johansson’a, Kevin Spacey’den, Kobe Bryant’a kadar dünya starları ile çalışan Hollywood’un ünlü fotoğrafçısı 65 yaşındaki Sherly Nields tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, eğlenceli sahnelere tanık oldu. Hidayet Türkoğlu ile ilk defa tanışan ve ona ABD’de “Turk” dediklerini belirten Nields, ünlü basketbolcunun rahatlığına ve çalışma disiplinine hayran kaldı. 
 
“Sana da bu yakışır” kampanyasının devamı olan,  Pierre Cardin 2015 ilkbahar-yaz koleksiyon çekimlerinde, yine kampanya ile bütünleşen “başarıyı taşıma” kavramı, Hidayet Türkoğlu’nun başarılı yaşamına öykündürülerek işlendi. Hidayet Türkoğlu’nun yaşadığı ev, evinin yakınlarında sık sık uğradığı cafe, kızı ile vakit geçirmekten büyük zevk aldığı park, hayranlarıyla karşılaşma anları gibi doğal yaşamından karelerin alındığı çekimde,  Hidayet Türkoğlu için koleksiyonun en özel parçaları yeniden üretildi.  Bir günde tamamlanan çekimde styling ise Pierre Cardin’in Baş Tasarımcısı Faruk Kalaycı tarafından yapıldı. 
 
“Hido Line” olarak mağazalarda satışa sunulacak olan ve jean’den t-shirt’e, takımdan smokine 20 çok özel kombinden oluşan ürün grubunu çok beğenen Türkoğlu, Clippers maçı öncesi sahada Pierre Cardin giyerek şıklığıyla NBA’deki takım arkadaşları arasında konuşulmaya devam etti. 
 
Markanın reklam ajansı olan Y&R’ın creative direktörü ve art direktörünün de bulunduğu çekimler Los Angeles’ın sıcak ve güzel ortamında keyifle son buldu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894