• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İzmir 14 °C

Erkekler Neden Estetiğe Meraklıdır !

Erkekler Neden Estetiğe Meraklıdır !
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri Özel Elit Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerafettin Saraçoğlu , ’Gün
ERKEKLER NEDEN ESTETİĞE MERAKLIDIR
 
Özel Elit Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerafettin Saraçoğlu , ’Günümüzün çağdaş erkekleri daha genç ve canlı görünmek istiyor. Estetik uygulamalarda erkeklerin de kadınlar gibi önemli bir müşteri profili oluşturduğunu belirtti.
 
Aslında erkeklerin talepleri kadınlardan daha farklı değil. Daha genç, daha canlı bir görüntüyü elde etmek ve korumak istiyorlar. İş yaşamında rakipler arttığında erkekler tecrübenin önemine rağmen daha genç olanın veya genç görünenin daha fazla şansı olduğunu biliyorlar ve bunu istiyorlar.  Orta yaş bunalımı denen durum da diğer bir estetik yaptırma nedeni. Ayrılıkların arttığı son yıllarda tekrar biriyle görüşmek için de daha genç ve bakımlı görünme isteği artıyor.
 
Erkeklerin estetik pastasında en önemli rol aldığı kısım saç ekimi ve lazer epilasyon. Saç ekiminin uygulanan tekniklerle daha doğal görünümde saçlara kavuşturması hem görüntü hem de daha genç görünme için çok önemli ve giderek ilginin arttığı uygulamalar. Yine lazer epilasyon günümüz çağdaş erkeğinin vazgeçilmez bir isteği. Sakal şekillendirme, göğüs, sırt ve kollar gibi bölgelerde lazer epilasyon uygulaması en çok istenen uygulamalar.
 
Bu uygulamaların dışında dövme sildirme, deri lekelerinin yok edilmesi, PRP, mezoterapi, sivilce izlerinin yok edilmesi gibi uygulamalar çok talep görüyor. Bunun yanında aşırı terleme sorunun tedavisi için başvuran erkek sayısı da azımsanmayacak kadar arttı. Özellikle kol altı terlemesinin engellenmesi, iş adamlarında alın terlemesinin azaltılması için başvuran birçok erkek vakamız var.
Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerafettin Saraçoğlu son olarak ,'Estetik uygulamaların cerrahi boyutunda ise saç ekimini takiben öncelikli talep burun estetiği ve göz kapağı estetiğinde. Bunu takiben vücut şekillendirme, jinekomasti operasyonları en sık istenen uygulamalar arasında sayılabilir ' dedi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894