• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İzmir 20 °C

Belediye Esnaf İşbirliği

Belediye Esnaf İşbirliği
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ve beraberindeki heyetle Makamında bir araya geldi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ve beraberindeki heyetle Makamında bir araya geldi. Görüşmede Çiğli’deki esnaflık faaliyetleri başta olmak üzere güncel birçok sorun hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ve beraberindeki heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çiğli’de esnaflar için neler yapılabileceği üzerinde durulurken yeni dönemde çok iyi projelerde işbirliğine gidilmesinin önemine dikkat çekildi. Birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamanın çok önemli olduğuna dikkat çekilen görüşmede; esnaf deyince sadece ticaret yapan, bir şey alıp satan kişi gibi düşünülmemesi gerektiğinin; esnafın bir kentin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamının canlandırılmasında en önemli unsurlardan biri olarak görülmesi gerektiğinin önemine değinildi.
 
Başkan Arslan: “Esnafımızla Beraber Çok İyi İşler Başaracağız”
Esnafın toplumun en önemli dinamiklerinden biri olduğunu, Çiğli’de de hak ettiği değeri görmesi adına her zaman onların yanında olmaya, sorunlarını çözmeye çalışan bir anlayışın temsilcisi olacaklarını belirten Başkan Arslan, “Çiğli’nin gelişmesi adına birçok alanda hizmet veren esnaflarımız bizim çok kıymetlimiz. Bugüne kadar çok önemli işler başardık, başarmaya da devam edeceğiz. Çiğli’de ekonomik ve sosyal yaşamı canlandıran esnaflık geleneğinin herkesi mutlu ve memnun edecek şekilde devam ettirilmesi için uğraşıyoruz. Başkanımızla beraber esnafımızın yanında olarak çok iyi işler başarmaya devam edeceğiz. Düzenli aralıklarla esnafımızın sorunlarını dinlemeyi, bu sorunların çözümünde karşılıklı görüş alışverişinde bulunmayı ihmal etmiyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Bu yolda el ele vererek hareket edeceğiz” dedi.
 
Çiğli’deki Esnafın Mutlu Ve Huzurlu Çalışmasını İstiyoruz
Çiğli’deki küçük esnafın korunması adına mücadele ettiklerini, bunu yaparken de esnafın sorunlarından anlayan, çözüm bulunması noktasında duyarlı davranan bir yönetim anlayışının desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Başkan Altıkulaç, “Dünyadaki ekonomik gelişmeler ışığında alışveriş yapma kültürümüz de bir şekilde değişiyor. Küçük esnafımızın bu değişimle baş etmesi kimi zaman çok kolay değil. Bu yüzden Çiğli’deki esnaflarımızı koruyup kollamamız gerekiyor. Onların sorunlarına ve isteklerine duyarlı bir belediye başkanımızın olduğunu bilmek bizler için oldukça memnun edici. Mutlu ve huzurlu bir şekilde faaliyetlerine devam etmelerini istiyoruz. Bunu da belediyemizle beraber başarabiliriz. Bu anlamda her zaman iyi ilişkiler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.    Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894