• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İzmir 25 °C

Aliağa'da Emre Aydın Rüzgarı

Aliağa'da Emre Aydın Rüzgarı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
EMRE AYDIN, SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ALİAĞA'YI SALLADI 
 
Türk Rock Müziği’nin sevilen ismi Emre Aydın Sevgililer Günü’nde Aliağa’da sahne aldı.
 
ALİAĞA DUYGU VE COŞKUYU BİR ARADA YAŞADI 
Aliağa Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak düzenlediği gecede sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın, salonu dolduran yaklaşık dört bin kişiyi söylediği birbirinden güzel parçalarla kimi zaman coşturdu kimi zaman duygulandırdı.
 
HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ 
Enka Salonu’nda Aliağalı hayranlarıyla buluşan Emre Aydın, sahneye alkış ve tezahüratlar eşliğinde çıktı. Konserine çıkış parçalarından biri olan ‘Kim Dokunduysa Sana Ona Git’ adlı eseri ile başlayan Emre Aydın, en sevilen şarkılarını Aliağalı sevenleri için seslendirdi. Türk Rock Müziğinin güçlü sesi Emre Aydın,  birbirinden duygulu şarkılarını, konseri izlemeye gelen binlerce hayranı ile hep birlikte söyledi. 
 
DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILARIYLA KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Sahneye 5 kişilik orkestra ekibi ile çıkan Emre Aydın’ın genç ve güzel vokalisti Merve Deniz,  söylediği; ‘Bir Pazar Kahvaltısı’ isimli parça ile  salondan büyük alkış aldı. ‘Afili Yanlızlık’, ‘ Soğuk Odalar’, ‘Alıştım Susmaya’,  ‘ Son Defa’, ‘ Beni Biraz Böyle Hatırla ’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla kulakların pasını silen Emre Aydın, hayranlarıyla ara ara sohbet etmeyi de ihmal etmedi. 
 
GİTAR ŞOV 
Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Emre Aydın, üstün sahne performanslarıyla sevenlerini coşturdu. Enerjisi ve şarkılarıyla hayranlarını adeta büyüleyen Emre Aydın, seyirciye gitar şov yaptı. 
 
SEVGİ SELİ 
Aliağalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Emre Aydın, konserini sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde tamamladı. Konserde özellikle genç kızların sanatçıya olan sevgilerini göstermek için üzerinde ‘Emre Aydın’ yazılı bandana ve tişört giydiği görüldü.
 
BAŞKAN ACAR: ALİAĞALILAR SİZİ ÇOK SEVİYORUM
Konseri, Aliağalılarla birlikte takip eden Belediye Başkanı Serkan Acar, konser sonunda sahneye gelerek sevilen sanatçıyı tebrik etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Bu özel günde bizlerle beraber olan Emre Aydın’a Aliağalılar adına çok teşekkür ediyorum.  Burada uzun cümlelere gerek olmadığını düşünüyorum, Aliağalılar sizi çok seviyorum” diyerek, sevgisini haykırdı. 
 
“Bugün burada olmamızı sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” diyen ünlü sanatçı Emre Aydın da, Türkiye’nin aydınlık yüzü olan Aliağa gibi bir kentte konser vermekten mutlu olduğunu söyledi.    Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894