• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İzmir 17 °C

İşletmelere 150 Bin TL Proje Desteği

İşletmelere 150 Bin TL Proje Desteği
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
KOSGEB'DEN İŞLETMELERE 150 BİN LİRA PROJE DESTEĞİ
 
Aliağa’da İşletmeler 20 Mart'a kadar KOSGEB'e sunduğu projelerle 150 bin liraya kadar hibe alabilecek.
 
KOSGEB tarafından işletmelere 150 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak. ‘KOBİ Proje Destek Programı’ ile ilgili bilgilendirme toplantısı Aliağa Ticaret Odası ve KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Aliağa’da yapılacak. 26 Şubat Perşembe günü saat 14.00’da Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda gerçekleştirilecek toplantıya, desteklerden faydalanmak isteyen kobiler katılabilecek.
İşletmelerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda sunacakları projelerin destekleneceği çağrıda hibe üst sınırı 150 bin lira olarak ilan edildi. 
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, proje süresinin 6 - 24 ay aralığında olabileceğini, üst sınırın 150 bin lira olduğunu söyledi. Saka, Aliağa’daki KOBİ'lerin 1. bölge desteği olan %50 desteğinden yararlanacağını söyledi. 
Saka şöyle devam etti:  "KOSGEB'in KOBİ Proje destek programı 30 Ocak - 20 Mart tarihi itibariyle başladı. Bizlerde Odamız bünyesinde hizmet verdiğimiz KOSGEB Aliağa Temsilciliği olarak buradaki işletmelerimize, KOBİ'lerimize bunun tanıtımını yapıp;  Kredi Faiz Destek Programıyla üyelerimize katkı sağlamıştık. Kobilerimizin bu destek programlarından azami fayda sağlamalarını ümit ediyorum. Bununla ilgili olarak da Ticaret Odası olarak bünyemizde bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Umarım tüm KOBİ'lerimize hayırlı uğurlu olur." Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894