• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Toplam Çözüm Ekipleri Çakmalı'da...

Toplam Çözüm Ekipleri Çakmalı'da...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
ALİAĞA BELEDİYESİ TOPLAM ÇÖZÜM EKİPLERİ ÇAKMAKLI'DA 
 
Aliağa Belediyesi Çıtak, Güzelhisar ve Samurlu Mahalleleri'nde başlattığı hizmet seferberliğine Çakmaklı Mahallesi'nde devam ediyor. Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 'Toplam Çözüm Ekipleri', Çakmaklı'da tespit edilen sorunları, hazırlanan 15 günlük bir çalışma programıyla çözüme kavuşturacak. Çakmaklı 'da altyapı, çevre düzenlemesi ve kent yenileme çalışmalarının startını veren Toplam Çözüm Ekipleri, Çakmaklı sahilinde bulunan halk plajını beach clubları da aratmayacak şekilde yeniden düzenleyecek.
 
ÇAKMAKLI'DA SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Yapılan çalışmalar ile Çakmaklı'nın on yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, "2015-2016 altyapı planı kapsamında başlattığımız çalışmalar ile Çakmaklı'nın altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Çevre düzenlemesi ile çiçeklendirme çalışmaları ve budama çalışmaları yapacağız. Bunun yanında sahil bandına yürüyüş yolu yapacağız. Mahalleye 1 adet modern durak kazandırılacağız. Tehlike arz eden yıkık binaları ortadan kaldırılacağız" diye konuştu.
 
KAHRAMAN: ALİAĞA BELEDİYESİ VE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Aliağa Belediyesi'nin Çakmaklı Mahallesinde başlattığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çakmaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Kahraman da şunları söyledi: "Mahallemizde hizmet bekleyen birçok nokta var. Özellikle eski yıkık binalar uzun zamandır halkımız için tehlike arz ediyordu. Sahil bandımızın da yenilecek olması bizleri ayrıca memnun etti. Çakmaklı halkı adına, çalışmalarından dolayı Aliağa Belediyesi ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum"
 
Çakmaklı'da yapılacak olan çalışmalar;
Tehlike arz eden, terk edilmiş binalar yıkılacak. Önceden tespit etmiş olan cadde ve sokaklarda genişletme çalışmaları yapılacak. Bugüne kadar tamamlanmamış kaldırım, bordür ve taş döşeme eksiklikleri giderilecek. Taşkınlıklara sebep olan bazı sokak ve caddelerin altyapısı gözden geçirilerek iyileştirme çalışmaları yapılacak. Mahalle içerisindeki tüm çöp konteynırlarının bakım ve onarımı yapılarak ilave olarak yeni çöp konteynırları konulacak. Yeşil donatı ve parklar yapılacak. Çakmaklı halkının faydalanabilmesi için mahalle merkezine klimalı modern durak yapılacak. Plaj düzenlemesi yapılacak.      Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894