• BIST 9764.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Alosbi de Yeni Yönetim Görevde

Alosbi de Yeni Yönetim Görevde
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Organize Sanayi Bölgesi ALOSBİ’de yeni yönetim görevi devraldı. Yeni Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu’nun resmi görev süresi Mart 2015 itibariyle başladı.

ALOSBİ’DE YENİ YÖNETİM GÖREVDE

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Organize Sanayi Bölgesi ALOSBİ’de yeni yönetim görevi devraldı. Yeni Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu’nun resmi görev süresi Mart 2015 itibariyle başladı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) temsilcilerinden oluşan 15 kişilik Müteşebbis Heyet 9 Mart 2015 Pazartesi günü ilk toplantısını yaptı.

Muhsin Dönmez’in Müteşebbis Heyet Başkanı olarak belirlendiği toplantıda, Haluk Tezcan başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu da görevi resmen devraldı. ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada başta bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ve müteşebbis heyet çalışanlarına teşekkür etti. Dünyanın en modern altyapısına sahip organize sanayi bölgesi ALOSBİ’nin ideal yatırım ortamı olduğunu vurgulayan ve bölgenin geleceği için de doğru bir adres olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan, çalışmalara ara vermeden devam edileceğinin altını da çizdi.

Aliağa OSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Yeni Müteşebbis Heyet:Muhsin Dönmez (Başkan), Haluk Tezcan (Başkan Vekili)Akın Dalan, Mehmet Kamil Atik, Deniz Gürbüz, Bayram Talay, Erdoğan Erdem, Zafer Ergen, Hüseyin Şairoğlu, M. Süleyman Özbay, Adnan Saka, Ender Özer, Uğur Akyıldız, Mehmet Ensarioğlu, Nurettin Yıldız

Yeni Yönetim Kurulu:Haluk Tezcan (Başkan), Deniz Gündüz (Başkan Vekili) , Mehmet Kamil Atik, Akın Dalan, Bayram Talay

haluk-tezcan.jpg

HALUK TEZCAN KİMDİR?

18 Şubat 1964 yılı Afyon doğumlu olan Haluk Tezcan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve idari Birimler Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamıştır. Babasının un sanayicisi olması sebebiyle iş yaşamına babasının yanında başlamıştır. Bölgenin en büyük kapasiteye sahip un fabrikası olan Tezcan Un’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca inşaat ve turizm sektöründe yatırımları bulunmaktadır. TOBB Delegesi, TOBB Sanayi Konseyi, EBSO Meclis Üyesi ve EBSO Yönetim Kurulu Üyesidir. Ege Un Sanayicileri Derneği Başkanı, Ege İhracatçıları Birlikleri Ege Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Konseyi Yönetim Kurulu ve Uluslararası Hububat Birliği Yönetim Kurulu Üyesidir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894