• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 23 °C

CHP İzmir'de Sandıklar Açıldı

CHP İzmir'de Sandıklar Açıldı
Aliağa / Foça / Menemen / Dikili / Bergama / İzmir / Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir’de gerçekleştirilen ve her iki bölgede toplam 20 milletvekili adayını belirleyecek ön seçimle ilgili olarak, oy verme işleminin sona ermesini
CHP İZMİR'DE SANDIKLAR AÇILDI 
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir’de gerçekleştirilen ve her iki bölgede toplam 20 milletvekili adayını belirleyecek ön seçimle ilgili olarak, oy verme işleminin sona ermesinin hemen ardından gazetecilere ilk açıklamasını yaptı.
 
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Serter, şunları söyledi.
Bugünü çok uzun süredir bekliyorduk. On binlerce partilimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ön seçimimiz beklendiği gibi tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçti. Öncelikle, bu şöleni verdiği demokratik kararla yaşamamızı sağlayan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti üst düzey yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.
Elbette en büyük teşekkürü, bugün İzmir’de kurulan sandıklara koşarcasına gidip oylarını kullanan, bu Pazar gününü CHP’nin düğün gününe çeviren üyelerimize, örgüt emekçilerine ediyoruz.  Bugün bir kez daha gördük ki, Türkiye’nin demokrasiyi özümsemiş, ortak akılla yönetilen,  halkın ve üyelerinin sesine kulak veren tek partisi Cumhuriyet Halk Partisidir. 
Saat 17.00 itibariyle sandıklar kapandı, oy verme işlemi sona erdi ve örgüt son sözünü söyledi. Şimdi sonuçları bekliyoruz. İl Başkanlığımızda kurduğumuz seçim izleme merkezine gelen sonuçları belli aralıklarla basınımız ve kamuoyuyla paylaşacağız.
Bu arada, Ön seçime gelinceye kadar yaşanan süreçte, partimize yakışan bir kampanya yürüten tüm aday adaylarımıza da teşekkürlerimi sunuyor, sonuçların hem partimize hem de İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum.
 
KATILIM YÜZDE 55 CİVARI
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Serter,  ön seçime İzmir’de katılımın yüzde 55 civarında olduğunu ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ön seçime İzmir ikinci bölgeden önseçime girmesi heyecanı daha da arttırdı. Eskilerin sözüyle sandığa atılan değil, sandıktan çıkan oy önemlidir. Emin olduğumuz tek şey var, Genel Başkanımızın açık ara çıkacağını biliyoruz. 7 Haziran’da kendisini başbakan olarak göndereceğiz.  
Serter, gün içinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü, Kılıçdaroğlu’nun başarı dileklerini sunduğunu,  çalışmaların nasıl gittiğini sorduğunu belirtti.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Var mısın İddaaya ?2006-03-04 02:57:40
  • TJK, At Yarışları Sonuçları2006-03-04 02:50:03
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894