• BIST 9695.16
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

Ege dolgu tedavisinde öncü...

Ege dolgu tedavisinde öncü...
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi dolgu tedavisinde öncü olmaya devam ediyor
 
 Ege Bölgesi’nde  hizmet veren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, tedaviye gereksinim duyan hastaların ihtiyaçlarını karşılamada bölgede öncü olmaya devam ediyor.
 
Dolgu tedavisinde bölgesinde lider konumda olan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi her gün 75’e yakın hastayı tedavi ederek hizmet veriyor. Diğer hastanelere oranla daha çok hastaya tedavi sunma imkanlarının olduğunu aktaran Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. L. Şebnem Türkün, “Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı; koruyucu diş hekimliği, çürük bilimi,  çürük tedavisi, estetik diş hekimliği, yaşlılarda diş hekimliği, güncel diş hekimliği materyalleri ve teknolojisi konularında hizmet gösteriyor” dedi.
Prof. Dr. Türkün, “Anabilim dalımızda; amalgam, kompozit ve cam iyonomer dolgular, direkt, indirekt kompozit ve porselen estetik restorasyonlar, gülüş tasarımı, travma ve diş kırıklarında estetik yaklaşımlar, Vital ve devital diş beyazlatma, dentin hassasiyeti tedavileri, Vital pulpa tedavileri, Pre-protetik restorasyonlar, geriatri (yaşlı) ve onkoloji hasta gruplarında konservatif diş tedavisi, yetişkinlerde bireysel koruyucu uygulamalar gibi sağlık hizmetleri sunuluyor” dedi.
 
KİMSEYİ GERİ ÇEVİRMİYORUZ
Geçmişte kullandıkları randevu usulü nedeniyle hastalara gerekli hizmetin tam olarak sunulamadığına değinen Prof. Dr. Türkün, “Eski randevu sistemimizi kaldırarak günlük sıra sistemine geçiş yaptık. Son bir yıldır bu sistemi kullanıyoruz ve gelen her hastaya günlük olarak hizmet veriyoruz, kimseyi geri çevirmiyoruz” dedi.
Sektöre ilişkin yeni teknolojilerin de takip edildiğinin altını çizen Prof. Dr. Türkün, dolgu tedavisinde son yıllarda geliştirilen  CAD-CAM (bilgisayar destekli yazılım, bilgisayar destekli tasarım) cihazına da sahip olduklarını ve dolgu tedavilerinde bu cihazdan da yararlanıldığını söyledi.Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894