• BIST 9530.47
  • Altın 2479.048
  • Dolar 32.4659
  • Euro 34.6424
  • İzmir 17 °C

Kılıçdaroğlu mazbatasını aldı

Kılıçdaroğlu mazbatasını aldı
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 29 Mart’ta yapılan ön seçime İzmir 2. Bölgeden girerek, büyük bir farkla en çok oyu alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı K
KEMAL KILIÇDAROĞLU MAZBATASINI ALDI
 
29 Mart’ta yapılan ön seçime İzmir 2. Bölgeden girerek, büyük bir farkla en çok oyu alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mazbatası Ankara’da sunuldu. Kılıçdaroğlu’na mazbatasını CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter takdim etti.
 
29 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisinin, Türkiye’de 45 seçim bölgesinde gerçekleştirdiği ve kontenjan dışında kalan Milletvekili adaylarının belirlendiği ön seçime İzmir’den giren ve açık ara birinci olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na  mazbatası, Ankara’da CHP genel merkezinde düzenlenen sade bir törenle, partinin İzmir il başkanı Bedri Serter, İl Sekreteri Osman Peri ve Seçim-Hukuk İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir tarafından takdim edildi.
 
KILIÇDAROĞLU, EN DEMOKRATİK PARTİYİZ
Kendisine mazbatasının sunulmasının ardından konuşan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP’nin adaylarını demokratik bir yöntem olan ön seçimle belirleyen tek parti olduğunu söyleyerek şunları ifade etti.
Ön seçim tüm Türkiye’de demokrasi şöleni yaşattı. CHP’nin ülkedeki en demokratik parti olduğunu bir kez daha gösterdik. Ön seçime İzmir’den girmekten büyük bir mutluluk duydum. Örgütümüzün bana gösterdiği ilgiye verilen oylara çok teşekkür ediyorum. Artık bir İzmir Milletvekili olacağım ve bu beni çok mutlu ediyor. İzmir her zaman çağdaş, aydın ve özgürlüğüne düşkün bir kent olmuş ve bunu her seçimde göstermiştir. Geçen genel seçimlerde de başarılı sonuçlar almıştık, Şimdi ön seçimlerinde etkisiyle İzmir’de çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm İzmirlilere, her zaman aydınlıktan, özgür bir Türkiye’ den yana koydukları tavırdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
SERTER, REKOR SAYIDA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
Mazbatayı Genel Başkanına sunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’de, Genel Başkanına bu mazbatayı takdim etmenin kendisi için bir onur olduğunu belirterek “Ön seçim ve halkın lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den milletvekili adayı olmasının yarattığı rüzgarla, İzmir’de rekor sayıda milletvekili çıkaracağız. Elbette Türkiye cumhuriyetinin yeni Başbakanını’da, İzmir halkının desteğiyle, İzmir’den Ankara’ya göndermenin gururunu yaşayacağız” dedi. Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894